Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszexuális vagyok? hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok? hogy ‘fogadjam’ el?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. voltam már fiúval együtt, és szerelmes is voltam belé, a szexet is élveztem. viszont az utóbbi időbe elgondolkodtam a szexualitásomon , visszavezettem hogy még általánosban is megnéztem a lányokat, elgondolkodtam rajta hogy milyen lehet velük együtt lenni, milyen érzés lehetne megcsókolni őket. középsuliba adódott rá alkalmam megcsókolni a barátnőim részegen, szintén élveztem, akartam is tehát józanul is megtettem volna, egyátalán nem undorodtam a gondolattól hogy én most egy lánnyal csókolózom. az egyik barátnőm iránt gyengéd vonzalmat is éreztem, ami hamar elmúlt, talán mert ezt az egészet nem akartam elfogadni, nem akartam magamnak bevallani. nem ítélem el azokat akik a saját nemükhöz is éreznek vonzalmat, nem erről van szó. én csak nem hittem volna hogy talán én is ehhez a szexualitáshoz tartozom. a szüleim nem örülnének neki, abban nőttem fel hogy ha ők megláttak kézen fogva sétálni 2 fiút vagy 2 lányt elborzadtak, talán ez is az oka hogy nem szeretném bevallani magamnak hogy igen , én a saját nememhez is vonzódom mert kiskoromba úgy lett elültetve a fejembe hogy ez “nem helyes” . mostanában flörtöl velem egy lány, aki nyiltan felvállalta hogy a lányokat is szereti , és én is “vissza flörtölök” mert érdekel, de közben mégis összezavarodok hogy biztos szerelmes tudnék belé lenni mert ő is lány? köszi ha végigolvastad , szép napot

2022. nov. 11. 00:13
1 2
 11/11 anonim válasza:
ne fogadd el, Isten nem szereti, kerj Tole segitseget, hogy letudd kuzdeni
2022. nov. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!