Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexualitás vagy elmebetegség az, ha mindegy hogy nő vagy férfi, de ha határozott, védelmező és irányító jellem, akkor vonzódom az illetőhöz?
Ja és ha előbbi, akkor van olyan nő vagy férfi, akinek meg a magamfajta felénk, visszahúzódó, bizonytalan lány tetszene?
Ha pedig utóbbi, akkor másik kategória, de mit lehet kezdeni azzal, ha annak érzem szükségét, hogy irányítsanak, de közben nagyon nagyon szeretethiányom is van?
Mi a bánatért lenne elmebetegség??
Ha szexualitás is benne van, akkor igen, bi vagy pánszexuális, akinek ilyen igényei vannak (határozott, irányító, ugyanakkor védelmező partner).
Heteroknak is lehetnek ilyen igényei.
Hát, mert akiknek eddig ezt így előadtam, az azt mondta, hogy bolond vagyok, minek akarok ilyen domináns párt magamnak, sokkal jobb, ha én mondom meg mi legyen, én döntök, magam ura vagyok.
De én nem vagyok ilyen. Én alul érzem magam. Kicsinek és egy senkinek.
Egy naaaaaaagy ölelést bármikor szívesen adok! :)
48+Ffi
De jó is az, utolsó.
Itthon a cicáimat, kutyusomat, tengerimalackáimat ölelgetem:) Olyan jó puhák:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!