Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszexuális vagyok? hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok? hogy ‘fogadjam’ el?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. voltam már fiúval együtt, és szerelmes is voltam belé, a szexet is élveztem. viszont az utóbbi időbe elgondolkodtam a szexualitásomon , visszavezettem hogy még általánosban is megnéztem a lányokat, elgondolkodtam rajta hogy milyen lehet velük együtt lenni, milyen érzés lehetne megcsókolni őket. középsuliba adódott rá alkalmam megcsókolni a barátnőim részegen, szintén élveztem, akartam is tehát józanul is megtettem volna, egyátalán nem undorodtam a gondolattól hogy én most egy lánnyal csókolózom. az egyik barátnőm iránt gyengéd vonzalmat is éreztem, ami hamar elmúlt, talán mert ezt az egészet nem akartam elfogadni, nem akartam magamnak bevallani. nem ítélem el azokat akik a saját nemükhöz is éreznek vonzalmat, nem erről van szó. én csak nem hittem volna hogy talán én is ehhez a szexualitáshoz tartozom. a szüleim nem örülnének neki, abban nőttem fel hogy ha ők megláttak kézen fogva sétálni 2 fiút vagy 2 lányt elborzadtak, talán ez is az oka hogy nem szeretném bevallani magamnak hogy igen , én a saját nememhez is vonzódom mert kiskoromba úgy lett elültetve a fejembe hogy ez “nem helyes” . mostanában flörtöl velem egy lány, aki nyiltan felvállalta hogy a lányokat is szereti , és én is “vissza flörtölök” mert érdekel, de közben mégis összezavarodok hogy biztos szerelmes tudnék belé lenni mert ő is lány? köszi ha végigolvastad , szép napot

2022. nov. 11. 00:13
1 2
 1/11 anonim válasza:
81%

Szia

Ha nem szeretned ne vallald fel. Ismerkedj,baratkozz akar biszexualis beallitottsagu lanyokkal. Es ha ugy erzitek szeretnetek tobbet akkor az ugyis alakul magatol. Eleg ha annyit tudnak baratnok vagytok,nem kotelezo tudniuk,hogy ti a 4fal kozt mitcsinaltok. Nekem ez volt a bajom,hogy a kornyezetemben nem volt ilyen beallitottsagu :/ Nehany eve volt egy kolleganom. O barat baratnom is lett,de volt,hogy egyutt tusoltunk,aztan egyutt toltottuk az ejszakat. Egyebkent meg ugy viselkedtunk mint a baratnok. Nem volt sem feltekenykedes se semmi. Volt,hogy parommal is voltunk vele harmasban. Csak elkoltozott es ez igy meg is szakadt. Uj kozegbe kerult,uj emberekkel es el is felejtett. 🤷‍♀️

24/N

2022. nov. 11. 01:44
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Tudatosítsd magadban, hogy ez nem választás kérdése, erről nem tehetsz. És hogy amúgy is jogod van azzal lenni akivel szeretnél, mert semmi rossz nincs benne :)

Nekem is homofób szüleim vannak és először én is tagadtam amúgy a dolgot. Ha nincs egy hasonszőrű barátnőm, lehet hogy még magamnak se vallom be azóta se.

Sokat segíthet ha vannak LMBTQ barátaid, vagy csak olvasgatsz a témában, vagy bármi, a lényeg hogy normalizálva érezd a dolgot.

A szerelemről, meg lehet tényleg nem tudsz lányba szerelmes lenni. Eddig nekem is csak fellángolások voltak. De attól függetlenül vonzódhatsz a lányokhoz, ez a két dolog sokszor nem függ össze.

(17/Bi/L)

2022. nov. 11. 07:31
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
El kell fogadnod magad és a szüleidnek is el kell fogadnia téged. Hidd el, ők így is szeretni fognak, hiszen a gyerekük vagy. Az pedig elég egyértelműnek tűnik, hogy biszex vagy, de semmi gond nincs ezzel, hallgass a szívedre.:)
2022. nov. 11. 07:36
 4/11 anonim ***** válasza:
11%
Na, napi genderpropaganda.
2022. nov. 11. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
13%

Megcsókolni?! Mintha nyálkás varangyos békát. De esély sincs, hogy deli királyfivá változzék.

Te vagy az erőszakos divat után akarsz menni, azt hiszed, hogy attól válsz érdessé, vagy szimpla propagandáról van szó, ami egyre gyakoribb ezen a valaha tartalmas, értelmes fórumon.

2022. nov. 11. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes leszel, nem az fog érdekelni elsősorban, hogy milyen nemű. A szerelem csak jön.

A magad részéről szerintem már elfogadtad, csak a társadalmi, szülői nyomás miatt nem vállalod fel. Nem is feltétlen kell, amíg tőlük függsz anyagilag.

2022. nov. 11. 17:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat és a segítségeiteket!
2022. nov. 11. 21:27
 8/11 anonim válasza:
58%

(1.valaszolo) Posztolo!

Ne masoknak akarj megfelelni! Termeszetesen amig fuggsz a szuleidtol nem okos dolog felhozzni nekik,ha ok ellensegesen lepnek fel a tema ellen. Kitartast kivanok neked! Kivanom,hogy talald meg a boldogsagod! En sosem tudnek ilyen ellensegesen allni a gyerekemhez. A fiam meg csak 2 eves,de megmondtam ha meleg lesz,es ugy dont felvallalja,en a vegletekig elmegyek ha kell,tamogatom barmilyen formaban. Mert sajnos en sem mondhattam el a szuleimnek,hogy biszexualis vagyok. Egyebkent Facebookon csomo LMBTQ-s csoport van. Nehanyban benne vagyok. Es nagyon aranyos kedves mindenki. Najo persze 1-2 kivetel akad mint mindig. De ott biztosan tamogatnanak lelkileg

2022. nov. 11. 22:44
 9/11 anonim ***** válasza:
A legtobb noben benne van es szerencsere nem valt ki gusztustalan dolgot a ferfiakbol se a nokbol tobbnyire. Ne parazz ezen , felesleges. A fiuk/ferfiak akiket megkoveznek inkabb.
2022. nov. 12. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Mész a beteg divat után. Nem vagy az. Élj egészsegesen.
2022. nov. 15. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!