Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek be fogok jönni egy lánynak ha ezt mondom neki?
Olyan puhának tűnsz.. szívesen hozzád bújnék
És erre ő meg mondani fogja hogy: nyugodtan hagyom neked
Innentől már azt csinálok amit akarok
Én egy ilyen szöveg után fix elküldenélek anyádba.
Már csak azért is, mert 160 centihez vagyok 50 kiló. Így pláne body shaming lenne.
Másrészt meg nem tudok elképzelni olyan szituációt ahol valaki egy full idegennek hagyná, hogy hozzábújjon. Ha haverok vagytok a csajjal akkor meg nem is kell megkérdezned csak öleld meg. Persze ha nincs ellenére.
"Nagyon negatívan reagálna erre egy csaj"
Nem a'
Ha szófogadó a srác, akkor a lány felszólítására a kölök úr anyja fiacskájával élvezne.
Szerintem erre max az reagál jól, aki legalább barátság zónás, az is csak azért nevet egy jót, mert ismer annyira, hogy ne háborodjon fel.
Ez a "puha" dolog szerintem is gáz, egy csaj inkább annak örül ha feszes, szerintem is simán azt sugallja, hogy szét van folyva a lány, abszolút nem imponáló.. Inkább azt mondd h te vagy puha, bújj hozzám. Ezen is vagy nevet, vagy odébbmegy, de legalább nem bántod meg, ha félreért ilyen béna szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!