Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondom meg egy lánynak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondom meg egy lánynak, hogy az a bajom vele, hogy nem szép?

Figyelt kérdés

Szóval. Van egy nagyon kedves barátom, 7 hónapja ismerem, akiről hosszas barátság után kiderítettem, hogy valószínűleg szerelmes belém. Ezután képes voltam és részegen ráhajtottam amire nem vagyok büszke. Nagyon komolyan semmi nem történt, csak együtt éjszakáztunk, összebújtunk párszor megcsókoltam. Nem csináltam vele semmi olyat (kellett volna? :" ) amit utána megbánhattam volna.

Ennek a manővernek az én érzelmi tuskóságom, és aktuális szeretethiányom volt az oka (meg, hogy enyhén kettyó voltam a bortól).

Ezek után, Ő a részéről komoly kapcsolatot szeretne, és ebben már-már én is benne lennék, mert nagyon komolyan lelkitársak vagyunk. És ezt úgy értitek ahogy akarjátok.

A baj csak az, hogy egyszerűen semmit nem mozgat meg bennem ha ránézek, egy szóval nem tetszik.

Szóval én igazából csak annyit akarok így... kérni tőle, hogy olyan ruhákba öltözzön meg hogy úgy hordja a haját hogy attól jobban néz ki.

Csak arról van szó, hogy az emberi kapcsolatok terén túl tapasztalatlan és formabontóan hülye vagyok ahhoz, hogy meg tudjam az ilyet fogalmazni úgy, hogy ne tűnjön abszolút bunkóságnak (mert amúgy tudom, hogy az), Illetve nem vagyok benne biztos, hogy ilyet egyáltalán kérhetek-e a helyzetemben, mert nyilván én sem vagyok egy szupermodell és lehet, hogy meg is sértődnék ha valaki a külsőmet becsmérelné...

Ő 16/L én 18/F.

2019. nov. 4. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

hát te barom vagy bocsi, ha nekem bármilyen lány azt mondaná, hogy szeretne kapcsolatot, akárhogy is néz ki....

meg akik teljesen jól elvannak és komoly lelki társak is vagytok, ne szivasd meg a kis csajt, most mond meg neki de rögtön, lehet összetöröd a szívét ,de mi mást tudnál csinálni?

2019. nov. 4. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:

És az nem bunkoság, hogy "persze jöjjünk össze", aztán két hét múlva valami random luvnyába zúgok bele és szarul érzem miatta magam, ne adj isten még szakítok is vele.

És kurávra nem vagyunk előrébb semmivel. Nyilván nem gondolom magam korrektnek ha már ide írom, is itt bunkózom le magam a kérdésben konkrétan kétszer.

Én szeretem őt és nem akarom elveszíteni vagy megbántani, de van különbség a között ahogy valaki a kishúgára és a barátnőjére gondol, a probléma pedig az, hogy a jelenlegi szituáció az előbbi felé tendál.

Egyszerűen nem vagyok belé ""szerelmes"".

Pont azt kérdezem, hogy ezt hogyan kellene lekezelnem.

Szóval, én értem hogy bunkó vagyok.

De nincs rá szükségem, hogy kioktassatok, bőven elegen vannak az életemben akik ezt megteszik nekem (köztük magam is). Azt mondjátok mit csináljak...

2019. nov. 4. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad nem tetszik neked, nem vonzódsz hozzá. Nem lehet hogy csak szimplán barátilag szereted őt?
2019. nov. 4. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg neki, hogy nem az eseted. Szerintem ne akard olyanra formálni, mint amilyenre vágysz, mert abból sose sül ki jó. Keress egy olyan lányt, akit elfogadsz és bejön reggel is elnyűtt pólóban és kócos hajjal.
2019. nov. 4. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Semmi komoly nem történt, csak együtt alszotok, összebujtok, csókolóztok. Neked mi a szent bánat a komoly ha ez nem?
2019. nov. 4. 23:22
 6/7 A kérdező kommentje:

#2 #3 Köszönöm.

#4 nem smároltunk én (akkor nevezzük puszinak)-tam meg kétszer arcon, és a feje búbján...

2019. nov. 4. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérd, arra hogy változzon. Ha 7 hónap alatt semmilyen vonzalom nem alakult ki akkor egy új frizurától meg egy új ruhától nem hiszem, hogy egycsapásra vonzónak találnád. Ne akard, hogy megváltozzon miattad,az rég rossz, hogyha meg kell változnod ahhoz, hogy valaki vonzónak találjon. Nem vedd el tőle a lehetőséget, hogy egyszer majd tényleg egy olyan ember szeressen bele aki önmagáért szereti és nem akar rajta változtatni semmit, mert úgy jó ahogy van. Légy vele korrekt mond el, hogy nagyon jó barátnak/lelkitársnak tartod de egyszerűen fizikailag nem vonzódsz hozzá. Ez természetesen nem az ő hibája, ez nem azt jelenti, hogy ő csúnya. De ezt egyszerűen nem lehet befolyásolni, hogy egyes emberek kit tartanak vonzónak/kihez vonzódnak
2019. nov. 5. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!