Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HA egy nagyon visszafogott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA egy nagyon visszafogott lánynak azt mondom h hiányzik, akkor mit válaszolhat rá?

Figyelt kérdés
Mármint nagyon nagyon visszafogott, nem volt még fiúja. De... Annyira visszafogott h nem tudod eldönteni sem róla h érdeklődik irántad v sem, 2,5 hete ismerem.. Ha azt mondom h hiányzik mit mondana?
2016. okt. 2. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit,csak mosolyogna. Es nem attól visszafogott valaki, hogy volt-e fiúja vagy sem.
2016. okt. 2. 19:51
 2/5 NudliHercegnő ***** válasza:
Én nem vagyok visszafogott, de ha valaki 2,5 hétnyi ismerettség után ellőné, hogy hiányzom neki, valószínűleg kissé megilletődnék, mert semmit nem tud még rólam nagyjából, akkor mi hiányzik neki? Nem venném komolyan onnantól kezdve.
2016. okt. 2. 20:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Az a 2,5 hét.

2-7 órás randi

napi 2 óra együtt, kivéve htévégék.

2016. okt. 2. 21:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem többet tudok róla mint osztálytársai
2016. okt. 2. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Zavarba jonne az tuti.

De ha ugy erzed neki is szimpi vagy nyugodtan mond mert nagyon-nagyon örülni fog neki, meg ha nem is mutatja ki.

2016. okt. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!