Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon fáj mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fáj mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőm már nem szeret engem, én nagyon szeretem őt s nagyon hiányzik a régi éne.

Nagyon megváltozott amikor én sírok érte ő csak nevet s le szarja hogy mivan velem

Rettenetesen szeretem s igaz fiatal vagyok még 16F

De én nem bírom ki nélküle

Rohadtul szeretem s ő már ezt nem viszonyoza, nagyon nagyon fáj s nem bírom ki amit le művel velem szenvedek érte de nem, nem megy hogy el engedjem😭😭😭lehet hogy már mása van de én akkor is szeretni fogom nekem ő a mindenem, nagyon sok mindent el rontottam a kapcsolatba sajnos.

De esélyt se ahogy változak mindig csak én basztam el mindent ő mindig ártatlan, 7eve depressziós vagyok magán tanuló, ő meg rendesen jár iskolába s mindig azon jár az eszem hogy elhagy, megcsal

Annyira el voltunk egymással, nagyon szeretem s sose tudnám öt elengedni

Le akar cserélni engem sok kavicsra

Sirok érte s szenvedek de ő csak leszarja s más fontosabb neki mint én😭😭😭mi tévö legyek? 😭

2022. nov. 8. 15:38
 1/10 A kérdező kommentje:

De eselyt se ad*

Soryy a helyes irasert de már szét sírtam a szemem

2022. nov. 8. 15:39
 2/10 A kérdező kommentje:

Mindig mondta nekem hogy örökre veled marad s hogy bármi legyen szeretni fog...

Komolyan nem létezik már igazi szerelem?

Mindenkinek meg kel csalnija mindenkit

A következményekbe meg nem gondolnak bele

2022. nov. 8. 15:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Velem*
2022. nov. 8. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, nyugodjál már meg úgy sírsz mint egy ötéves. Tudatosítsd hogy nincs, vége, kész. Majd találsz mást aki szeret úgy mint te őt.
2022. nov. 8. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Hó, haver. Nyugi. Próbáld meg visszaszerezni, vagy valami. De ennek így nincs sok értelme.
2022. nov. 8. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miiii...?? 9 éves korod óta depressziós vagy?
2022. nov. 8. 18:23
 7/10 NTBS ***** válasza:
65%
Engedd el. Ha nem bízol benne, miért maradna.
2022. nov. 8. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én basztam el mindent ő mindig ártatlan,

mindig azon jár az eszem hogy elhagy, megcsal

De én nem bírom ki nélküle

Sajnos nem voltál és nem is leszel egy ideig érett egy kapcsolathoz. Először magadat kell rendbe hozni és utána keress párt magadnak. Menj pszichológushoz, járj terápiára stb. Míg nem vagy egészséges lelkileg, addig nem lesz esélyed boldog párkapcsolatra. Most engedd el őt szépen, ha tényleg ennyire szereted - jobb lesz neki is. Előbb magadat szeresd meg, majd utána szeress másokat.

2022. nov. 8. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen ? Úgy sem marad veled életed végéig,főleg ha már most nem szeret! Engedd el
2022. nov. 8. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt dolgom ilyen sráccal, csak ő 20 évesen viselkedett így. Szóval készítettem magam lelkiekben, kellett.

Engedd el, mást úgy se tudsz tenni. A szeretetet nem lehet kierőszakolni a másikból, az van vagy nincs.

Ha ennyi ideje depressziós vagy, és feltéve hogy komoly mindenképp kezelés kell. Hidd el, senki se akarja egy depressziós ember lelkét pátyolgatni, mert nem erről szól egy kapcsolat.

A kavicsokkal nincs gond, nem tudnak idegesíteni.

2022. nov. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!