Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent, ha egy olyan személlyel álmodok, akit nagyon szeretek, de ő nem viszonozza?
Van egy fiú,aki 2 évvel idősebb nálam.(Legyen a neve: "Xy".)Nem nagyon ismerjük egymást,tudja hogy nagyon szeretem,de nem járunk,mert csúnya vagyok,ő,sőt utál...1 évig szerettem.Csúnyán is bánt velem sokat sírtam miatta,és nem rég megismertem egy másik fiút.(Aki nagyon kedves.)És Xy-on kezdek túllépni..De amikor már kezdem elfelejteni,vele álmodok,nagyon fura:/Én nem tudom miért,hisz nem is gondolok rá sokat.Nem is érdekel sokszor.Így hirtelen vele álmodok,de az csodálatos.És vissza jön a régi szerelem,hogy mennyire szerettem,meg minden,de még nem is jártunk,sok olyat találtam Facebook-on is,hogy "Ha egy személlyel álmodunk,akkor hiányzik"Nem is gondolok rá,és ilyenkor sirok,me tudom hogy ugysem valósul be,nade amit utoljára álmodtam:
'Leültem egy padra a barátnőmmel beszélgetni,oda jön Xy is,és elkezdünk veszekedni,utána megcsókol'
És Egyre furább,én ezt nem értem,gondoltam hozzátok fordulok segítségért.Előre köszönöm a válaszokat!:)
Ha nem nagyon ismered, akkor inkább tetszik, mint szereted. Persze kamaszkorban a 2 összekeverhető érzés, de nem is ez számít.
Az álmok úgy keletkeznek, hogy az agyad éjjel, amikor alszol, takarít.
Éled az életed, nem is gondolsz arra a hajcsattra, amit elvesztettél. Sajnáltad, nem tudtad, hogy hol van, de már nem is keresed... Mivel rendetlenség van a szobádban, kitakarítasz. És láss csodát, az ágyad mellett megtaláltad, rajta vol a kedvenc plüssmacid.
Az álmok is így működnek. Az agyad takarít, rendet rak, miközben előjönnek régi emlékek, ezeket összemixelve álomként megkapod.
Hagyj fel ezzel az önmarcangoló hülyeséggel. Mégis mit szeretsz benne ha utálatos disznó veled? Ne erősítsd az általános véleményt, miszerint a nők a bunkókra buknak.
Álmodtál vele? Akkor jusson eszedbe, hogy mekkora gyökér, és most ezzel az új sráccal micsoda mázlid van :)
Jó nedves lett reggel a bugyi mi?
Jó csaj leszel... szereted ha aláznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!