Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belementem egy hülye játékba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belementem egy hülye játékba, hogy szabadulhatnék ki belőle?

Figyelt kérdés
Szóval az egész úgy kezdődött, hogy a lány egyszer letiltott, haragból. Nekem volt egy másik fiókom, amiről írtam. Most az a helyzet, hogy akárhányszor összeveszünk, én létrehozok egy fiókot, és arról beszélünk. De nekem ebből már elegem van. Szerintem most már elvárja, és külön megsértődik, ha nem készítek egy fiókot, amiről beszélhetnék vele. És attól tartok, sosem oldana fel, ha nem folytatnám tovább ezt a játékot.
2022. okt. 28. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Szóval még mindig azzal a 14 éves lánnyal vagy elfoglalva, akiről hetek óta írsz ki kérdéseket. Hányszor mondjuk még, hogy hagyd ott?
2022. okt. 28. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon gyerekes a csaj, hagyd inkább. Ha megint letilt egyszerűen csak szard le.
2022. okt. 29. 19:14
 13/13 anonim ***** válasza:

"Belementem egy hülye játékba, hogy szabadulhatnék ki belőle?"

Ezt a játékot csak te játszod magaddal, a csajnak van saját élete! A csajok 99%-a nem agresszív egy pasival, sosem fog elküldeni a francba, nameg pasiként komolyan sem vennéd ha elküldene! Nem fektetnek ebbe energiát.

Miért szivatod magad?

Tanuld meg értelmezni a nőket!

Különben nagyon sokat fogsz szenvedni miattuk, de az a TE hibád lesz!

2022. okt. 31. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!