Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belementem egy hülye játékba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belementem egy hülye játékba, hogy szabadulhatnék ki belőle?

Figyelt kérdés
Szóval az egész úgy kezdődött, hogy a lány egyszer letiltott, haragból. Nekem volt egy másik fiókom, amiről írtam. Most az a helyzet, hogy akárhányszor összeveszünk, én létrehozok egy fiókot, és arról beszélünk. De nekem ebből már elegem van. Szerintem most már elvárja, és külön megsértődik, ha nem készítek egy fiókot, amiről beszélhetnék vele. És attól tartok, sosem oldana fel, ha nem folytatnám tovább ezt a játékot.
2022. okt. 28. 16:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Amúgy instagram és snapchat.
2022. okt. 28. 16:52
 2/13 anonim válasza:
87%
Találkozz vele élőben.
2022. okt. 28. 16:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Szeretnék. De jelenleg Szlovákiában van. És lesz még télig.
2022. okt. 28. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Abbahagyod. Ha megsértödik, majd megbékül.
2022. okt. 28. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
van baj, nem kevés
2022. okt. 28. 17:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Már volt olyan, visszahallottam barátnőjétől, hogy bőgött, hogy milyen bunkó vagyok, meg mennyire nem jelent nekem semmit, mert nem hoztam létre egy új fiókot. Közben meg már a telefonom nem is engedi.
2022. okt. 28. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz magadnak akkor hagyod a csajt. De minimum meg kell vele ezt beszélned, hogy attól, hogy haragszik nem a letiltás a megoldás, hanem a megbeszélés. Mennyi vagy, 14? Tiszta ovoda viselkedés a csajtól.
2022. okt. 28. 17:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Én idősebb, de amúgy ja, ő 14.
2022. okt. 28. 17:52
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Abba nem gondolsz bele, hogy veled szemben mennyire bunkó az a viselkedés amit a lány csinál? Ha letiltok valakit akkor arra nyomós okom van és nem jelent számomra semmit, idegesít és nem akqrok tudni róla. Közben nem fogom nyavajogni, hogy nem keres, hanem örülni fogok, hogy nem látom többet online felületeken. Lehet te bunkó vagy, vagy rosszat mondasz neki, viszont amit a lány csinál az valami pszichés dolog. Nem fér össze a 2 dolog, hogy le tilt majd sír mert nem csinálsz kamu profilt.
2022. okt. 28. 17:57
 10/13 A kérdező kommentje:
9: épp ezért szeretnék kiszabadulni ebből a szituációból. Mert marhára fáj nekem ez a tiltogatás, és az, hogy ezt elvárja tőlem.
2022. okt. 28. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!