Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Talán megfog csalni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán megfog csalni?

Figyelt kérdés

Barátnőm hirtelen meg enged nekem mindent

Azt mondja nézhetek nyugodtan lányokat

Meg hogy szeret engem, s azért csinálja ezt mert nem akar bántani

Szerintetek mi ál a háttérbe?

2022. okt. 28. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről a hirtelen engedékenységről elsőre az jön le, hogy bele van fáradva valamibe. Nem úgy bántál vele, ahogy "kellene". Ő próbált hatni rád és változtatni a kapcsolaton, de nem ment és belefáradt. Egyszerűen elengedte a dolgot, már nem próbál gátat szabni neked semmilyen téren.

Egyébként sem értem mi az, hogy "Azt mondta nézhetek nyugodtan lányokat". Miért akarnál másokat bámulni? És miért kell ehhez engedély?

2022. okt. 28. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Ez elég gyanús. Én nem voltam együtt egy lánnyal, de nálam is volt olyan, akivel kavartunk, hogy mindenen kiakadt meg mérges volt... Aztán egyszer csak olyan kedves, megengedő, nem voltak dühből jövő tiltások és feloldások... Másnap ott volt egy kép egy sráccal.
2022. okt. 28. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mint lány erre csak azt tudom mondani mint az első. Szerintem is túl sok volt neki pl. ahogy bántál vele vagy csak szimplán megunta, hogy más lányokat nézel és nem fordítasz rá elég figyelmet. Így mint külső személy nem látok bele a kapcsolatba, de nem volt esetleg olyan, hogy rosszul bántál volna vele?
2022. okt. 28. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem "megfog", hanem meg fog. Helyesírás. 16+ évesen illene tudni.

Saját tapasztalatból: amikor az ember szar kapcsolatban van egy hozzád hasonló pasival, akkor jut el arra a pontra, hogy ilyeneket mond, amikor már nem szereti a pasit, csak még nem tudatosult benne. Előbb-utóbb fog, szóval hamarosan szingliként gúvaszthatod a szemed lányokra és senkinek sem fogsz elszámolással tartozni.

2022. okt. 28. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
16 éves létemre még nem volt barátnőm, és így 0 tapasztalattal kérdezem, hogy ha valakinek van barátnője/kapcsolata, csak szerintem lenne alap dolog az, hogy nem nézeget más lányokat?
2022. okt. 28. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Már van neki valaki más kinezoben és ha a palinak is bejon nem fog téged megcsalni mert előtte szépen kirakja a szűröd.

Okos lány, így jár egy olyan fiú aki barátnő mellett más csajokat nézeget és le se toj* mit érez a barátnője!

Gratulálok neki, megszabadult egy gorenytol! :)

2022. okt. 29. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!