Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán megfog csalni?
Barátnőm hirtelen meg enged nekem mindent
Azt mondja nézhetek nyugodtan lányokat
Meg hogy szeret engem, s azért csinálja ezt mert nem akar bántani
Szerintetek mi ál a háttérbe?
Nekem erről a hirtelen engedékenységről elsőre az jön le, hogy bele van fáradva valamibe. Nem úgy bántál vele, ahogy "kellene". Ő próbált hatni rád és változtatni a kapcsolaton, de nem ment és belefáradt. Egyszerűen elengedte a dolgot, már nem próbál gátat szabni neked semmilyen téren.
Egyébként sem értem mi az, hogy "Azt mondta nézhetek nyugodtan lányokat". Miért akarnál másokat bámulni? És miért kell ehhez engedély?
Nem "megfog", hanem meg fog. Helyesírás. 16+ évesen illene tudni.
Saját tapasztalatból: amikor az ember szar kapcsolatban van egy hozzád hasonló pasival, akkor jut el arra a pontra, hogy ilyeneket mond, amikor már nem szereti a pasit, csak még nem tudatosult benne. Előbb-utóbb fog, szóval hamarosan szingliként gúvaszthatod a szemed lányokra és senkinek sem fogsz elszámolással tartozni.
Már van neki valaki más kinezoben és ha a palinak is bejon nem fog téged megcsalni mert előtte szépen kirakja a szűröd.
Okos lány, így jár egy olyan fiú aki barátnő mellett más csajokat nézeget és le se toj* mit érez a barátnője!
Gratulálok neki, megszabadult egy gorenytol! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!