Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből lehet még bajom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet még bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a sztori a következő. Megismerkedtem egy angol lánnyal pár hete. Minden jól ment, nagyon sok dologban hasonlítottunk. Mindketten 19 évesek vagyunk(legalábbis azt mondta nekem), ezért néha-néha a magas labdákat leütöttem. Már annyit beszélgettünk, hogy egyszer csak kérdezte, hogy hogyan is nézek ki. Hát mondom miért is ne, elküldtem neki egy videót. Semmi olyat, csak annyi volt benne, hogy integetek neki. Ezután benyögte, hogy ő amúgy 13 éves és hazudott a koráról, emiatt én mondtam neki, hogy akkor ezt hanyagoljuk, mert nem akarok úgy tűnni, mint aki kislányokra hajt. Na, eltelt pár hét és egy másik profilról küld egy screenshotolt képet a videóból. Megkértem, hogy törölje ki, mert semmi rosszat nem akartam, mivel nem tudtam, hogy igazából 13, de ő erre nem hajlandó. Lehet ebből bajom?
2022. okt. 25. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem Amerikában vagyunk, nem kell betojni az ilyenektől. Ha 40 lennél, és dumálnál vele, sőt, ha meg kacsintgatnál triplatokával, akkor sem lenne belőle bajod - kivéve, ha esetleg feljelentene zaklatásért, de ahhoz sem lenne elég.
2022. okt. 25. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy durva, hogy egy 13 évest 19nek lehet nézni.
2022. okt. 25. 17:21
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es, nem videochateltünk, csak sima beszélgetés snapchaten, miután találkoztunk egy chatelős appon. Szóval látni sem láthattam, hogy nem volt 19. Ha láttam volna, hogy hogyan is néz ki, akkor valszeg nem is folytattam volna a beszélgetést.
2022. okt. 25. 18:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem is valszeg, hanem biztos, hogy nem. Nem vagyok beteg ember, aki a kislányokra hajt..
2022. okt. 25. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor meg szard le. Ha nem történt semmi "olyan" akkor írd meg neki hogy mivel hazudott nem állsz többet szóba vele.

De ha nem tetszik valami, akkor szólsz a szüleinek is.

2022. okt. 25. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell attól félni, hogy később ebből baj lehet. Ő hülyesége volt, majd megtanulja. Ne foglalkozz vele és kész.
2022. okt. 25. 20:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, igazad van. Köszi a segítséget!
2022. okt. 25. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!