Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt most bárki? Nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt most bárki? Nagyon sürgős. Kb 15 percem van!

Figyelt kérdés
A helyzet egyszerű, lány vagyok, itt egy helyes srác a buszon akit már jó ideje kiszemeltem. Hirtelen az az ötletem támadt, hogy leszólítom. Mikor leszállunk másik irányba indul el, de aztán arra megy amerre én elvileg. Nem ismerem, fogalmam sincs, hogy észre vette e már, bár volt hogy összeakadt a tekintetünk. Most messze ül tőlem, szóval nem lát. Mit mondjak ha leszólítom? Elég annyi, hogy "szia, ne haragudj a zavarásért, de nagyon szimpatikus vagy. Nem lenne kedved ismerkedni?" Vagy valami ilyesmi, nem akarok kertelni. Vagy üljek most mellé? Úgyérzem akkor sarokba szorítanám és ha visszautasít újra fel kell állnom és átülnöm. Na mindegy, minden segítségnek örülök most így a "vég" órájában!!! :)
2022. okt. 12. 07:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
#10 Nem kell foglalkozni az ilyen megjegyzésekkel, látod hogy lepontozták, konkrétan 0% on van. Az ilyet hagyd figyelmen kívül.
2022. okt. 12. 12:04
 12/15 NTBS ***** válasza:
95%
Legközelebb próbáld meg. Mit veszíthetsz? Semmit.
2022. okt. 12. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Most akkor mi lett ott?? Kérdező mesélj kérlek.
2022. okt. 12. 23:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem részletezem, ha nem gond. Röviden annyi történt, hogy egy irányba tartottunk a busz után is. A metrókocsiban úgy éreztem inkább zavarom de ezt lehet csak képzeltem. Mindenesetre egy fikarcnyi pillantást sem vetett rám. :I Mikor leszálltunk akkor voltam a legközelebb hozzá, hogy megszólítsam, de úgy elbizonytalanodtam. Majd ő jobbra, én balra, elváltak útjaink. :(
2022. okt. 13. 00:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb lesz lehetőséged, próbáld meg!
2022. okt. 13. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!