Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt most bárki? Nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt most bárki? Nagyon sürgős. Kb 15 percem van!

Figyelt kérdés
A helyzet egyszerű, lány vagyok, itt egy helyes srác a buszon akit már jó ideje kiszemeltem. Hirtelen az az ötletem támadt, hogy leszólítom. Mikor leszállunk másik irányba indul el, de aztán arra megy amerre én elvileg. Nem ismerem, fogalmam sincs, hogy észre vette e már, bár volt hogy összeakadt a tekintetünk. Most messze ül tőlem, szóval nem lát. Mit mondjak ha leszólítom? Elég annyi, hogy "szia, ne haragudj a zavarásért, de nagyon szimpatikus vagy. Nem lenne kedved ismerkedni?" Vagy valami ilyesmi, nem akarok kertelni. Vagy üljek most mellé? Úgyérzem akkor sarokba szorítanám és ha visszautasít újra fel kell állnom és átülnöm. Na mindegy, minden segítségnek örülök most így a "vég" órájában!!! :)
2022. okt. 12. 07:22
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi az rsetleges elírásokért, busz és izgalom... :D
2022. okt. 12. 07:22
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj, valahogy mindenképpen próbálj meg a közelébe férkőzni. Az addig jó, hogy szimpatikus neked, azzal szerintem le lehet szólítani. Egy próbát mindenképpen megér, szorítok, hogy sikerüljön! Aztán hátha egy irányba fogtok sétálni, és akkor még beszélgetni is tudtok.
2022. okt. 12. 07:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Ó nagyon nagyon köszönöm!! Most az jutott eszembe még, hogy az út vége elött egy öt perccel oda ülök mellé. Akkor ha nagyon nem akar ismerkedni pár perc múlva már menekülhet el és persze én is. Csak az emberek zavarnak, de azzal ugye nincs mit tenni. Ajh, túl agyalom.. :/
2022. okt. 12. 07:29
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Siker?
2022. okt. 12. 08:15
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Nyugi, ha legalább 1 patront megérsz neki nem fog elútasítani.
2022. okt. 12. 08:53
 6/15 anonim ***** válasza:
1%

"szia, ne haragudj a zavarásért"

Szerintem még azért is kérj bocsánatot, hogy megszülettél.

2022. okt. 12. 09:24
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Na? Sikerült?
2022. okt. 12. 10:03
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
várjuk a fejleményeket
2022. okt. 12. 10:18
 9/15 anonim ***** válasza:
2022. okt. 12. 10:29
 10/15 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os! Egy busz út alatt sokak zenét hallgatnak, történetesen ez a srác is. El van foglalva a gondolataival az ember, tehát ha megszólítják akkor meg is zavarják. Szerintem illik ezért elnézést kérni. Ráadásul reggelente mindenki munkába/iskolába siet..

Egyébként sajnos inamba szállt a bátorságom az utolsó pillanatban, nem vagyok egy laza ember. Talán majd legközelebb, vagy nem tudom. :(

Köszi azért a válaszokat!

2022. okt. 12. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!