Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány folyton teszi magát, az jelenthet valamit?
pl mosolyog rám, amikor meglát hogy ott vagyok a közelben, hirtelen elkezd feltűnősködni, hangosabban beszél a barátnőivel és dobálja a haját, meg megkérdezte múltkor, hogy van e barátnőm, mert idézem: "nagyon jóképű vagy"
persze ha most ezt nézzük, akkor lehet mondani, hogy "ne legyél hülye, ki is mondta hogy jóképű vagy", de nem találkoztam mg olyan lánnyal, aki ilyen bátran és nyiltan ki meri jelenteni a kiszemeltjének, hogy bejön neki, ezért ez gyanús.
Elsősorban lányok válaszát várom, hogy ez mennyire reális?
Az ilyen fajta lányok a legcikibbek.
Teszi magát, hajat dobálja, feltűnően viselkedik, beszél, kacag.... Csak azért, hogy figyelj rá, mert az egojat akarja feldobni meg jobban mint van.
Aztán ha vele leszel, észre fogod venni, hogy kényes, beképzelt, onimado lány, aki dobni fog amint akad 'jobb' fiú mint te.
Figyelembe se venném!
De te tudod....
Beszéltem vele és nagyon örült amikor elhívtam. Az volt a reakciója hogy odafutott a barátnőihez és elújságolta nekik (gondolom) ők meg sikongattak egyet, azóta mindegyik mosolyogva köszön nekem.
Nem erre számítottam, de szerintem jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!