Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kérdezgeti folyton hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezgeti folyton hogy megyek-e velük buliba? Jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

17F

Egy volt lány osztálytársamról van szó.

Tetszik nekem,nagyon kedves stb.

Múltkor Facebookon meghívott kb 60 embert egy buliba hogy hátha nyer páros belépőt. Én is a meghívottak között vagyok.

Nemsokára írt a csaj hogy na jövök e,mert nem látja hogy reagáltam volna a meghívására,mondtam neki hogy nemtudom,még gondolok rajta.

Úgy egy héttel később találkoztam vele hazafelé,amúgy már nagyon régóta nem beszéltünk,de odajött és megint kérdezgetett hogy megyek e velük buliba,határozott választ ekkor se kapott.

Ma is rámírt hogy na megyek e velük,mondtam neki nem vagyok bulizós kedvemben,és ott elkezdett kérdezgetni hogy :"miért?mi a baj?"

Korábban nem nyaggatott ennyire sose miután elhívott egy buliba. Legutóbbi ilyen meghívásánal mikor velük mentem mondjuk akkor volt egy barátnőm. De már több mint fél éve nem vagyunk együtt.

Miért akarhat ennyire elcipelni velük bulizni?

Azt nem tudom hogy bejövök e neki,már régen volt mikor figyelgettem nála ezeket a jeleket.

De mikor köszönünk egymásnak mindig mosolyog,én is mosolygok mert nem tudom megállni hogy ne mosolyogjak közbe, nem tudom miért.

2016. ápr. 25. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Sztem hívd el te valahova, ahol neked jó, ha nem akarsz bulizni. Biztos elmegy :)
2016. ápr. 25. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!