Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány folyton teszi magát, az jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
pl mosolyog rám, amikor meglát hogy ott vagyok a közelben, hirtelen elkezd feltűnősködni, hangosabban beszél a barátnőivel és dobálja a haját, meg megkérdezte múltkor, hogy van e barátnőm, mert idézem: "nagyon jóképű vagy"
persze ha most ezt nézzük, akkor lehet mondani, hogy "ne legyél hülye, ki is mondta hogy jóképű vagy", de nem találkoztam mg olyan lánnyal, aki ilyen bátran és nyiltan ki meri jelenteni a kiszemeltjének, hogy bejön neki, ezért ez gyanús.
Elsősorban lányok válaszát várom, hogy ez mennyire reális?
Én sosem "tettem magam" (atyaisten, magyarul nem lehet írni?) kifejezetten undorítónak találom az ilyen hajdobálós kretén viselkedést, viszont ha tetszett egy pasi, akkor azt megmondtam neki. Miért, mi ezzel a probléma? Mit kellene csinálni, várni, hogy egyszer csak felébred, és rájön, hogy "hú, a Gizinek biztosan tetszem?" Ugyan már. Egyszerűen nem értem, mit problémáznak ennyit az emberek. Mi történhet? Megmondom neki, hogy bejön, akkor a lehetőségek: 1. összejövünk, vagy 2. közli, hogy nem vagyok az esete (ilyen velem sosem történt, mert azt azért érzi az ember, hogy van-e vonzalom vagy nincs) és akkor mi van? Még 4 milliárd másik pasi van, miért is kéne felkötni magam? Senki sem tetszik mindenkinek, nincs semmi tragikus abban, ha vkinek nem jövök be. Attól még nem leszek se rosszabb, se jobb nő, tényleg nem értem ezt az agonizálást.
2022. okt. 12. 00:51
3/16 A kérdező kommentje:
Nem az a baj hogy megmondja, de nem is volt zavarban amikor mondta, pedig szerintem ez lenne a természetes és elég nehéz kiigazodni a lányokon, mert előfordulhat hogy csak poénkodnak. Én is simán oda tudnám mondani ezt bármilyen lánynak, de aki tényleg tetszik annál azért nehezebb.
2022. okt. 12. 01:29
4/16 anonim válasza:
Igen, érdeklődik irántad.
2022. okt. 12. 08:56
5/16 anonim válasza:
Lehetséges, hogy pont ezekkel a dolgokkal próbálja leplezni, hogy zavarban van. Szerintem is tetszel neki.
2022. okt. 12. 12:08
6/16 anonim válasza:
Számtalan olyan válasz van a tétovázó lányok részére, hogy ha tetszik neki a fiú, makkor adja tudtára: viselkedésével, vagy szóban.
Ez a lány az első módon adja tudtodra, hogy szeretné, ha közelednél hozzá.
Ha Neked is tetszik, akkor tedd meg a szokásos lépést: elegyedj velem szóba.
Ma már szokás, hogy a lány is kinyilvánítja a vonzalmát a fiú iránt.
2022. okt. 12. 17:45
7/16 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor elhívom valahova :)
2022. okt. 12. 21:17
8/16 anonim válasza:
Jól teszed és beszélgessetek bármiről az égvilágon, hogy megismerjétek egymás nézetét a világról (iskola, munkahely, sport, utazás, hobbi...).
2022. okt. 12. 21:29
9/16 anonim válasza:
Voltak már benne mélyen ha érted.. ezért nagy a szája. Asszonykodik már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!