Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg van olyan, hogy azért nem válaszoltok egy fiúnak aki szimpatikus/bejön mert izgultok?
Figyelt kérdés
Baráti társaságban merült fel a téma, és nem nagyon hittük el hogy van ilyen. Ez valós hogy izgultok azon, hogy mit és hogyan írjatok egy fiúnak, és ezért csak kicsit később válaszoltok neki?2022. okt. 7. 19:04
1/5 anonim válasza:
Persze.
Én mondjuk általában a barátnőimmel megbeszélem mit kéne írnom, és az eltart egy ideig.
2/5 anonim válasza:
Előfordul, de ha valaki 5 órája nem válaszol, akkor nem ez a helyzet.
3/5 anonim válasza:
Igen, van hogy a barátnőimtől kérdezem meg hogy mit írjak vissza mert magamtól valami hülyeséget írnék.
4/5 anonim válasza:
Ez elég gyakori nálam is. Általában azoknak a srácoknak, akik mondjuk szimpatikusak vagy bejönnek mielőtt válaszolok mindig ötmilliószor átgondolom mit is kéne írnom vagy minimum megbeszélem barátnőimmel, akik viszont nem mindig elérhetőek akkor amikor nekem ír egy srác így igen eltart bizonyos ideig a válasz. Ez abból adódik, hogy nem akarok hülyeséget írni és saját magamat lejáratni.
5/5 anonim válasza:
Én hímként is ezt csinálom néha. Sőt. Még rosszabb. Ha nem olvassa, és úgy érzem, hogy hülyeség, amit írok, akkor törlöm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!