Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi/biszex lányok! Honnan tudtátok biztosra, hogy a lányokhoz (is) vonzódtok? 16L
Figyelt kérdés
Pár hónapja megcsókolt egy részeg lány egy buliban, és azóta vágyom utána, egyáltalán az intim viszonyra lányokkal :)) Akik megértenek, veletek hogy volt?2022. szept. 28. 22:27
1/2 anonim válasza:
ez srácként engem is érdekelne..hogy jöttetek rá mikor,mit láttok akkor 1 sracban stb stb
2/2 anonim válasza:
Nekem ez lassan alakult ki, kb 1 év alatt jutottam el odáig hogy elfogadjam magam. Először csak hasonlóan zavarban voltam egy pár lány társaságában mint srácokéban. Aztán úgy voltam vele hogy csak megcsókolnám, aztán csak lefelüdnék velük. Valamiért én ezt nem vettem biszexségnek először mert (még most sem) tudtam volna magam hosszútávú kapcsolatban elképzelni magam nővel. Azóta már leesett hogy pán vagyok. Plusz egyszer redditen kommenteltem egyet hogy szerintem sokkal egyszerűbb lenne ha mindenki biszex lenne, vagy ez lenne a norma. Erre kaptam egy csomó kommentet, hogy édesem a heteró emberek nem gondolkodnak így, ott kezdett leesni :D. Plusz visszagondolva kiskoromból egy egy vonzóbb tv karakterre vagy helyzetre nem értem hogy ez hogy telt nekem 16 és fél évbe mire leessen. Talán met mindig éppen bejött valaki és akkor arra az emberre koncentráltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!