Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom szülei terrorizálják...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szülei terrorizálják a kapcsolatunkat. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A barátom 1 hónap múlva lesz 18 éves. 1 éve vagyunk együtt és az anyja, nevelőapja a kezdetektől fogva nem fogadja el hogy mi együtt vagyunk. Egyre durvább a helyzet, folyamatosan zsarolják a barátomat hogy megverik és amint betölti a 18 évét kidobják, nem engedik hogy normálisan találkozzunk. Csak hétvégente van nálunk és akkor is hívogatják, veszekednek vele és nagyon csúnya dolgokat vágnak a fejéhez. Sajnos hozzánk nem tud jönni mivel az anyja tudja hol lakunk bármikor idejöhet… és rendőrt is képes hívni. Ennyi rosszindulatot még sosem láttam egy emberben… bármire képes ez a nő csakhogy szétszedjen minket és hogy a fia az ő sz@r szabályai szerint éljen ami nagyon beteges. Mit tudnánk tenni? Sajnos nem tudunk elköltözni mivel ő erős iskolába jár ami mellett ha el is megy dolgozni nem tud fizetni egyedül egy lakást… és még én is tanulok. Nem szereti az anyukája egyáltalán… az apjára nem tud számítani nem itt lakik és a kapcsolatot sem tartják. Látom rajta hogy belevan betegedve ebbe a helyzetbe és nem akarom hogy baja essen. Van valami megoldás erre?

2022. szept. 26. 16:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#8 jajj vártam már az ilyeneket mint te. Képzeld nem vagyok roma de ha az is lennék mi gond van vele? Csak nem rasszizmus? másodszor a túlsúlynak mi a f@sz köze lenne ehhez? Egyébként túl vékony vagyok inkább:) nem iszok, nem bulizok, nem cuccozok. Szimplán ilyen anyja van és kiskora óta ilyen vele. Amióta vagyok neki azóta pedig durvább.
2022. szept. 26. 17:51
 12/18 anonim ***** válasza:
3%
Azért az okokat akkor leírhatnád, mert valamiért biztos így állnak hozzá nem csak úgy miért ne alapon.
2022. szept. 26. 18:01
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Kérdezö: a kötözködös iriótával ne foglalkozz, akkor áll le leghamarébb.

Egyébként tényleg az a megoldás, hogy a 18. születésnaoján kiköltözik és nem tartja a kapcsolatot a szülökkel. Ez rád is vonatkozik, nem kell felvenni a telefont, ha hívnak, a legokosabb tiltani a számukat.

Ha meg netán megjelennek nálatok, a rendörséget kell hívni, hogy zalkatban benneteket.

2022. szept. 26. 18:21
 14/18 SIDLER22 ***** válasza:
61%
Azért fontosnak tartom megjegyezni, hogy itt mindig csak az egyik nézőpontot látjuk. Szóval a teljes kép az nem biztos, hogy ez.
2022. szept. 26. 19:20
 15/18 anonim válasza:
61%
13, mégis csak neki válaszol, senki másnak...
2022. szept. 26. 19:44
 16/18 A kérdező kommentje:
A párom apjával egyetlen egyszer találkoztam és volt alkalmunk beszélgetni erről. Azt mondta amikor ebben a családban élt elvolt nyomva és terrorizálva volt, épp ezért lépett le. Azóta sajnos már a fiának sem igazán válaszol…
2022. szept. 26. 20:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyermekvédelemhez fordul de akkor esélyes hogy nevelő othonba kerűl 1 évig , és az is lehet hogy másik megyébe sokkal messzebb .
2022. szept. 27. 22:52
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
1 hönapra. * 17 voltam.
2022. szept. 27. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!