Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találjam meg azt a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjam meg azt a lányt?

Figyelt kérdés
2 hónapja a buszmegállóban rám mosolygott egy nagyon szép lány,de én hülye nem mertem odamenni hozzá. Nem láttam még a buszon,de nem is szoktam ezzel a járattal menni,kivételes alkalom volt. 1 faluval előttem szállt le,úgyhogy környékbeli,talán annyira nem esélytelen megtalálni. Semmi ötletem nincs,hogy hogy keressem. Arra gondoltam,hogy menjek párszor azzal a járattal,amelyikkel akkor jöttünk,hátha megint találkozom vele?
2022. szept. 25. 02:37
 1/9 anonim ***** válasza:
1%
Minek? Úgyse mersz hozzá odamenni legközelebb sem.
2022. szept. 25. 05:48
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

" 1 faluval előttem szállt le,úgyhogy környékbeli,...."

Egyáltalán nem biztos. Lehet, hogy meglátogatott valakit és másfél óra múlva/másnap reggel elment. Lehet, hogy évente egyszer jön erre a buszra.

Az, hogy ott szállt le, ahol, az nem jelenti azt, hogy ott is lakik.

Talán megéri, ha megpróbálsz azzal busszal menni.

De 1. mosolyogj vissza 2. kérdezd meg, hogy mit használ, hogy ilyen szép 3. mondd neki, hogy szeretnéd meghívni egy teára/kólára/fagyira/akármire a hétvégén, ha ráérne esetleg egy randira

2022. szept. 25. 06:26
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Csak annyit tehetsz, hogy néha mész azzal a busszal is, hátha megint látod.
2022. szept. 25. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Nyári szünetben? Hát igy nagyon kevés az esélye hogy ujra talalkozni fogsz vele.
2022. szept. 25. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Azt is megprobalhatod hogy facebook csoportban lévő tagok listáját átnézed.
2022. szept. 25. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

nem tudom mi a francért pontozzáatok le, ha nagyon akar megkeresni, akkor a falu csoportban megtalálhatja ha ott lakik. Nem olyan sok tagja van mint városi csoportnak.

AKi keres az talál.

2022. szept. 25. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Én egyszer úgy találtam meg egy srácot, hogy csak annyit tudtam, hol száll fel a vonatra. A település nevét írtam be Facebookon - de ez csak akkor működik, ha az van neki megadva, ahol láttad.
2022. szept. 25. 10:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azt màr megpróbáltam,végigpörgettem 2 ezer embert,de nem találtam. Nem hiszem hogy köze lenne ahhoz hogy nyári szünet volt,mert az se biztos hogy tanul mèg,kb 20-22 éves lehetett. 2-es,onnan gondolom hogy ott lakik,mert az egyik megállóban szerintem az anyja szállt fel,vagy egy ismerőse,de ott általàba azok szállnak fel,akik munkàból mennek hazafelé.
2022. szept. 25. 15:44
 9/9 NTBS ***** válasza:
100%
Van ismerősöd, azon a településen? Mert ő segíthet, ha van egy pontos személyleírás.
2022. szept. 25. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!