Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti manapság hogy találjátok meg a szerelmeteket? Vagy esetleg akik így látásra bejönnek nektek? Utcán például le mertek szólítani egy lányt? Milyen oldalakon vagy hogy szoktatok ismerkedni lányokkal?
Tudom hogy hülyén hangzik a kérdés.
Amúgy 14/l. Csak kíváncsi vagyok, hogy ebben az időben már hogy szokták ezt csinálni a fiúk.
Remélem válaszoltok rá!:)
#1 Köszönöm a válaszod:)
Sokáig nektek:)
Ha valaki megtetszik, elsőnek általában facen írok rá, vagy ha suli (vagy bármi egyéb miatt) gyakran találkozok vele, akkor élőben. Csak úgy random ismeretlen lányt nem szólítottam még le, szerintem még nem voltam annyira szerelmes. :D
17F
Szia!
Lány vagyok, bocsi, hogy idepofátlankodok.
Ezt utálom épp.
Mindenhol az első lépcső a facebook.
Én imádom ha minden élőbe zajlik.
L
#4 Nem baj hogy jöttél:)
Hát élőben szerintem is sokkal jobb.
Én általában mindig valamilyen eseményen keresztül, vagy baráti körös találkákon keresztül ismertem meg barátnőimet.
Esetedben nem releváns, de pl. elmegyünk sörözni, beszélgetni, és valaki lehívja a tesóját is pl., stb. stb. stb.
Hobbi, suli stb kapcsán összefutok vkivel, dumálunk, megkedveljük egymást, ha barátra van igényem akkor abba az irányba tolom a dolgot, ha asszonypajtásra akkor meg abba az irányba. Fb-on ráirkálás, random csajok leszólítása és hasonló idiótaságokkal engem a világból ki lehet kergetni.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!