Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tud egy kis tanácsot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud egy kis tanácsot adni? Neten megismertem egy fiút, de nem tudom hogyan tovább.

Figyelt kérdés
Ide nem írnám ki a teljes sztorit, de ha van aki szívesen meghallgatna nagyon örülnék ha írna :)
2022. szept. 17. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Olyan nincs, hogy csak az internetről bárkit is meg lehetne ismerni.

Mielőbb találkozni kell, de előtte még telefon, képek, élő videó...

2022. szept. 17. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel én is tisztában vagyok
2022. szept. 17. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Röviden leírhatnád a problémát.
2022. szept. 17. 19:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Röviden annyi a lényeg, hogy pár napja kezdtünk el beszélgetni, és hát számomra kicsit erőltetett néha a beszélgetés, de kedves srác és szívesen megismerném jobban. Már felvetette a találkozót, de én még korainak érzem és elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán érdemes lenne e vele így találkozni, mert nem érzem azt, hogy egy hullámhosszon lennénk. Szívem szerint adnék még időt magunknak hátha ez változik, de nem szeretném őt hülyíteni, mert úgy tűnik neki elég komolyak a szándékai.

Természetesen vele is szeretnék erről beszélni, csak nem tudom, hogy várjak-e esetleg még pár napot vagy pedig most hozzam fel ezt a témát.

2022. szept. 17. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vesztesz vele semmit, ha találkoztok.

Ha még sokáig folytatjátok a netes beszélgetést és csak hetek vagy hónapok múlva lesz az első találkozó ahol kiderül, egyáltalán nem őt kerested és elvesztegettél egy csomó időt azzal, hogy vele ismerkedsz.

Egy találkozónál legalább ez gyorsan kiderül.

De ha egyáltalán nem érdekel most sem, akkor lehet felesleges tovább folytatni a beszélgetést és mondd meg neki minél előbb.

2022. szept. 17. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem húznám az időt nagyon sokáig.

Most úgyis pocsék idő van, úgyhogy jövő hét végére, délre lenne érdemes megbeszélni valamit.

Addig meg ki kell derülnie, érdemes-e.

Egy lánynak különösen fontos a személyes találkozás, úgyhogy szerintem tovább ne halogasd.

2022. szept. 17. 20:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, igen, a személyes találkozót semmiképpen sem szeretném sokáig húzni, a jövőhét végefele gondoltam, hogy jó lenne, csak nehéz mert nem szeretném, ha esetleg utána derül ki, hogy nem őt kerestem akkor úgy érezze, hogy hülyítettem, de azt sem szeretném, hogy azt higyje egyáltalán nem érdekel, viszont azt érzem jelenleg, hogy nem tudok vele olyan közvetlen és gördülékenyen beszélni, ahogy mondjuk mással tudok.
2022. szept. 17. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Nem a beszéd az egyetlen dolog, ami jó a fiúkban, úgyhogy előbb ismerd meg őt több oldalról is, utána dönts.
2022. szept. 17. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Talalkozz

Sokkal jobb bukni egyet, mint azon gondolkodni, hogy mi lett volna ha talalkozok vele!?

2022. szept. 17. 23:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is legyen egy tali, a többit meg majd meglátod. Nyugi, a hülyítés teljesen másról szól, ne aggódj emiatt.
2022. szept. 18. 07:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!