Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ignorál a barátom (?)
Pár napja volt egy veszekedésünk, utána nem beszéltünk. Rá egy órára írt, hogy arra vár hogy bocsánatot kérjek (amikor ő bántott meg), mert egy kicsit felfújtam. Ami szerintem nem igaz, mert jogos volt. Megírtam arra várhat. Azután nem írt egy teljes napig. En voltam az aki kereste a másikat és azt írta nem teljesen józan, de sajnálja, szeret és hiányzok. Megírtam hogy aha képzelem, mert ha valaki csak úgy ignorálja a másikat elég nehezen hihető. Arra nem válaszolt, pedig látta. Megint eltelt két nap. Ma 12-kor írtam neki, azóta meg se nézte. Szerintetek tilthatott vagy nem is érdeklem?
Segítséget előre is köszönöm. 16l, 17f-távkapcsolat
Nem derül ki, te melyik fél vagy...
Mindenesetre ez nekem egy felfújt lufinak tűnik...
Szóval másnap ráírtál, erre mondta, hogy sajnálja, szeret és hiányzol neki. Erre meg az volt a valaszod, hogy nem hiszed el?
Ha én lennék a barátod azzal a lendülettel repültél is volna...
Lehet, hogy két nap alatt lecumiztatott valami lánykánt a dizsiben, rájött hogy jobb dráma nélkül élni, és most teszi az agyát hogy még morálisan is ő tűnjön győztesnek.
Nem tűnik funkcionális kapcsolatnak ami köztetek van, még nem nőttetek fel ehhez a dologhoz kellőképpen. Nekem több kapcsolata alatt egyszer sem volt olyan hogy napokra ghostoltuk volna egymást, vagy hogy egyáltalán igazából összevesztünk volna. Ez már elég rossz jel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!