Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más mit tenne a helyembe?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akit a munkahelyemen ismertem meg. Ő "figyelt" fel rám,kedvesen rám köszönt kb.3hete. Azóta mindennap köszönt nkm,és el kell mondjam semmi túlzás, a fiú hiába már 23eves,és jóképű pali ( bármelyik csajt megkapja),mégis a kozelemben nagyon zavarban van ez teljesen látszik, mennyire dobog a szíve amikor először átöleltem,nagyon éreztem, hangja sokszor elcsuklik ha hozzám szól, elpirul, mosolyog ha a szemembe néz,nagyon nagyon aranyos fiú. Már meg is csokoltuk egymást többször is. O jött oda hozzám a múlt héten beszélgetni, így alakult ez a kis dolog ki köztünk. Viszont sajnos van egy párja neki😏 és épp ezért nm értem,h még fiú ilyet soha nem csinált a kozelemben mint ő. Ez az elpirulás stb. Először nem mondta el, bejeloltuk egymást a fbn és így láttam meg,hiszen kint is van nyilvánosan nekik hogy együtt laknak. A csaj amikor meglátta a Messenger beszélgetésünket, letiltott engem. De ez a srácot nem érdekelte,elkérte a számom és most hivogat azóta is meg sms-ket irkál itt tartja velem a kapcsolatot. Találkozni akar velem mindig mondja, kihív a szünetbe, csokolgat, olelget mondja szerelmem mennyire hiányzol stb. Nekem is nagyon tetszik a fiú☹️☹️ más mit tenne a helyemben? Az a baj az ilyen fiúk nagy százalékban úgysem hagyják el a párjukat, és majd csak nekem lenne aztán rossz ha bele szeretek☹️☹️2022. szept. 5. 23:34
11/11 anonim válasza:
Ha nem tetszik, ne írj ki kérdést.... Agytröszt.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!