Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más mit tenne a helyembe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más mit tenne a helyembe?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akit a munkahelyemen ismertem meg. Ő "figyelt" fel rám,kedvesen rám köszönt kb.3hete. Azóta mindennap köszönt nkm,és el kell mondjam semmi túlzás, a fiú hiába már 23eves,és jóképű pali ( bármelyik csajt megkapja),mégis a kozelemben nagyon zavarban van ez teljesen látszik, mennyire dobog a szíve amikor először átöleltem,nagyon éreztem, hangja sokszor elcsuklik ha hozzám szól, elpirul, mosolyog ha a szemembe néz,nagyon nagyon aranyos fiú. Már meg is csokoltuk egymást többször is. O jött oda hozzám a múlt héten beszélgetni, így alakult ez a kis dolog ki köztünk. Viszont sajnos van egy párja neki😏 és épp ezért nm értem,h még fiú ilyet soha nem csinált a kozelemben mint ő. Ez az elpirulás stb. Először nem mondta el, bejeloltuk egymást a fbn és így láttam meg,hiszen kint is van nyilvánosan nekik hogy együtt laknak. A csaj amikor meglátta a Messenger beszélgetésünket, letiltott engem. De ez a srácot nem érdekelte,elkérte a számom és most hivogat azóta is meg sms-ket irkál itt tartja velem a kapcsolatot. Találkozni akar velem mindig mondja, kihív a szünetbe, csokolgat, olelget mondja szerelmem mennyire hiányzol stb. Nekem is nagyon tetszik a fiú☹️☹️ más mit tenne a helyemben? Az a baj az ilyen fiúk nagy százalékban úgysem hagyják el a párjukat, és majd csak nekem lenne aztán rossz ha bele szeretek☹️☹️
2022. szept. 5. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztóan szánalmas a srác. Ha ennyire idáig van érted a párjával szemben úgy lenne tisztességes ha szakítanának. De nem, ő inkább csalja.

Szerinted ha vele így bánik, mögötted hány nővel kavarna?

Egyébként nem értem, miért tini párkapcsolat téma, ha elvileg felnőttek vagytok. Vagy 13-at akartál írni? 🙄

2022. szept. 6. 00:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Én 19 ő 23

Hát de van benne valami hogy engem is csalna ha együtt lennénk...

2022. szept. 6. 00:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kitűnő színész "dobog a szive" meg "zavarban van".

A "bármelyik csajt megkapja" - pontosan kifejezi azt, hogy téged is. Aztán meg majd húz egy strigulát, hogy "ez a p1csa is megvolt", és megcsal már másnap.

Ostoba vagy, ha ennyire elhiszed hogy az "odajött hozzám és igy alakult ki" jelent bármit is azon kívül, hogy új hús vagy a piacon, és érdekes vagy mindaddig, amig meg nem dugott.

Ha 14 éves lennél, érteném a tanácstalanságodat, de 19 évesen hogy lehetsz ennyire sötét naiv és hiszékeny?

2022. szept. 6. 01:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Senki se naiv és hiszékeny, sokszor több hónap után nem adom magam nőtlen fiúnak se aki engem akar,nem hogy neki. Szineszkedesrol meg hát ezt azért nehéz lett volna rájátszani bárkinek is ... Mert tudom hogy milyen mikor csak erősen néz egy csávó,és köszön nekem az milyen,meg az ő szem,és arc reakciója
2022. szept. 6. 07:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Istenkém...Hát, ha ennyire odáig van érted, szakítson a párjával....Ha nem így tesz, egy gané és ne foglalkozz vele, bármennyire is irong-pirong a közeledben.
2022. szept. 6. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki olyan hogy elpirul meg dadog az nem a jelleme. Szakitson
2022. szept. 7. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:

"...sokszor több hónap után nem adom magam nőtlen fiúnak..."

Mégis, mikor kezdtél szexelni, csak nem 12 évesen? Sokszor, több hónapig, az azt jelenti, hogy több év "rutinod" van abban, hogy nem adod meg magad nőtlennek. És nősnek?

Hidd el, ez a srác csak játszik veled, mert naiv vagy és hiszékeny, jól írták előttem. Jó szinész, mert neki van rutinja a csajok megszerzésében, és én még azt is el tudom képzelni, hogy egy kollégával fogadott, hogy megfektet x időn belül. Az, hogy hivogat meg sms-ezik, az része a megszerzésnek, semmit nem jelent. Én is tudok úgy nézni, mint egy szerelmes, és én is produkálok neked elpirulást és szivdobogást. Sőt, ha akarod, könnybelábad a szemem az örömtől, pedig fiú vagyok. Ezek egyszerű dolgok.

Arról nem beszélve, hogy kollégával a legrosszabb viszonyt kezdeni, mert amikor vége van - esetedben 1-2 hét - akkor nagyon nehéz együtt dolgozni az illetővel, többnyire egyszerűbb kilépni, és úgy tűnik, te leszel az, aki kilép majd (mert ő már régebb óta ott van).

Sajnos naiv és hiszékeny vagy, mert azt hiszed, veled majd megváltozik és nem fog megcsalni. Hahahahahahaha.

2022. szept. 8. 00:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Senki sem hiszi azt kutyuli..azt csinál amit akar meg én is ha elhagyja a párját el ha nem nem. Különben meg egy fogyatékos pali vagy ha ilyen viselkedésed van. Egyik dolog, másik meg mit is hiszek én el neki? Mert azon kívül hogy mondja szép vagyok,mást nem igen igerget. És én nem is mondtam még ilyet hogy szakítson a párjaval mikor a múlt héten kezdtünk el jobban foglalkozni egymással. Az meg kiskutyám hogy én mióta élek intim életet, nem rád tartozik.. életembem egy kapcsolatom volt ami tartott 3 évig nem rég lett vége azóta én egy palival se voltam és hidd el jó sokan szeretnének engem megszerezni, mégsem tudnak, attol hogy mondják szép vagyok nem fogok velük lefeküdni. De az exemmel is sokszor szét mentünk mégse feküdtem le senkivel te nyomorék.
2022. szept. 8. 01:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#8 ezigen

Azt ugye vágod, hogy ezzel csak magad járatod le?

Ilyen szöveget idehányni.. sejtem milyen "nő" lehetsz.

Meg is érdemled ha majd kiderül később, téged is pont úgy csal a "pali"/"kutyuli" mint most a nőjét.

Sok boldogságot!

2022. szept. 8. 10:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Tegyétek már el magatokat 😂😂🙂 nem mindegy milyen nő vagyok? Hát azt csinál amit akar, mivan ha már engem is csaltak fűvel fával ??? Bejön most ez nekem , ha elhagyja a nőjét együtt leszünk, ha nem akkor szia lesz neki de nem azért írtam azt a kérdést ki hogy ti nekem pattogjatok mert én milyen nő vagyok... kutyák
2022. szept. 10. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!