Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más mit tenne a helyembe?
Borzasztóan szánalmas a srác. Ha ennyire idáig van érted a párjával szemben úgy lenne tisztességes ha szakítanának. De nem, ő inkább csalja.
Szerinted ha vele így bánik, mögötted hány nővel kavarna?
Egyébként nem értem, miért tini párkapcsolat téma, ha elvileg felnőttek vagytok. Vagy 13-at akartál írni? 🙄
Én 19 ő 23
Hát de van benne valami hogy engem is csalna ha együtt lennénk...
Kitűnő színész "dobog a szive" meg "zavarban van".
A "bármelyik csajt megkapja" - pontosan kifejezi azt, hogy téged is. Aztán meg majd húz egy strigulát, hogy "ez a p1csa is megvolt", és megcsal már másnap.
Ostoba vagy, ha ennyire elhiszed hogy az "odajött hozzám és igy alakult ki" jelent bármit is azon kívül, hogy új hús vagy a piacon, és érdekes vagy mindaddig, amig meg nem dugott.
Ha 14 éves lennél, érteném a tanácstalanságodat, de 19 évesen hogy lehetsz ennyire sötét naiv és hiszékeny?
"...sokszor több hónap után nem adom magam nőtlen fiúnak..."
Mégis, mikor kezdtél szexelni, csak nem 12 évesen? Sokszor, több hónapig, az azt jelenti, hogy több év "rutinod" van abban, hogy nem adod meg magad nőtlennek. És nősnek?
Hidd el, ez a srác csak játszik veled, mert naiv vagy és hiszékeny, jól írták előttem. Jó szinész, mert neki van rutinja a csajok megszerzésében, és én még azt is el tudom képzelni, hogy egy kollégával fogadott, hogy megfektet x időn belül. Az, hogy hivogat meg sms-ezik, az része a megszerzésnek, semmit nem jelent. Én is tudok úgy nézni, mint egy szerelmes, és én is produkálok neked elpirulást és szivdobogást. Sőt, ha akarod, könnybelábad a szemem az örömtől, pedig fiú vagyok. Ezek egyszerű dolgok.
Arról nem beszélve, hogy kollégával a legrosszabb viszonyt kezdeni, mert amikor vége van - esetedben 1-2 hét - akkor nagyon nehéz együtt dolgozni az illetővel, többnyire egyszerűbb kilépni, és úgy tűnik, te leszel az, aki kilép majd (mert ő már régebb óta ott van).
Sajnos naiv és hiszékeny vagy, mert azt hiszed, veled majd megváltozik és nem fog megcsalni. Hahahahahahaha.
#8 ezigen
Azt ugye vágod, hogy ezzel csak magad járatod le?
Ilyen szöveget idehányni.. sejtem milyen "nő" lehetsz.
Meg is érdemled ha majd kiderül később, téged is pont úgy csal a "pali"/"kutyuli" mint most a nőjét.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!