Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak arra a fiúra aki tetszik?
Arra gondoltam, mivel már nagyon régóta tetszik nekem a fiú, hogyha lesz esetleg online oktatás, akkor ráírnék, hogy tetszik, hátha lenne valami. Néha azt érzem, hogy fuuu de jó ötlet, máskor meg hogy brutál hülye ötlet és nem fogok belőle jól kijönni, és ugye mivel még osztály és csoporttársam is, méginkább nem jó. Nézhetjük majd egymás fejét évekig.
16/L
Azert is igen. Illetve van az a mondás, hogy jóból is megart a sok. Ha osztalytarsak vagytok a nap nagyrészt együtt toltitek, lényegében az egesz napot mert többet vagy iskolában mint otthon kb. Így hamar lehet, hogy nem lesz közös téma és hamar megunjatok a másikat.
SZERINTEM nincs olyan hogy valakit nem lehet megunni, mindenki lehet sok egy idő után, meg a sok együtt töltött idő is, és ez nem egyenlő azzal ha mar hazas vagy és együtt élsz valakivel.
Nálunk 90% egy iskolai felújítás miatt, mert sehol sem tartanak vele. Ezért reménykedek.
Azért vagyok beszari mert ha valami félremegy az kellemetlen tud lenni. De lépni fogok, az biztos, mert kell nekem a fiú és le fogják csapni egy idő után a kezemről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!