Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak arra a fiúra aki tetszik?
Arra gondoltam, mivel már nagyon régóta tetszik nekem a fiú, hogyha lesz esetleg online oktatás, akkor ráírnék, hogy tetszik, hátha lenne valami. Néha azt érzem, hogy fuuu de jó ötlet, máskor meg hogy brutál hülye ötlet és nem fogok belőle jól kijönni, és ugye mivel még osztály és csoporttársam is, méginkább nem jó. Nézhetjük majd egymás fejét évekig.
16/L
brutal hulye otlet
megcsinaltam hat en nem jottem be a sracnak
es meg 30 ev utan is ego ő neg cikiz
Húgom 3 évig volt együtt az osztalytarsaval akivel osztalytarsak voltak.
9. Novemberében jöttek össze, majd 12. Decemberében szakítottak, nem váltak el jól de utána már nem nézték egymást annyi ideig, így nem volt gáz. De szerintem se jo ötlet
1- jajj bocsánat, félrenyomtam valamit. Az osztályból már viszonylag sokan vannak együtt egyébként
2- jajj nagyon sajnálom… osztálytársad volt?
Próbálj meg vele beszélgetni először, hogy te is szimpi vagy-e neki.
Egyébként szerintem nem olyan nagy gáz osztálytárssal összejönni, persze ha nagyon megvan a kémia. Egy értelmes ember nem akad fenn azon, hogy egy osztályban kell tartózkodnia az exével, mert ha igen, akkor az a felnőtt életben elfog veszni, ha ennyire nem bír kompromizálni.
Egyébként sok sikert kívánok, remélem bejön ^^
Hogy érted hogy mi van vele? Ha azt kérdezted hogy miért csak akkor, akkor arra ez a válasz:
Ott viszonylag több ideig nem látnám, ezért szeretném akkor. Viszont ha nem lesz akkor nem fogok ilyet csinálni mert pl egy kedd este ha megírom és szerdán iskola akkor az szerintem necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!