Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik lány a legszimpatikusab...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lány a legszimpatikusabb leírás alapján? (20 év alatti lányok, fiúk válasza egyaránt érdekel.)

Figyelt kérdés

Mielőtt a kérdésem törlésre kerülne (a kor miatt), leírnám, hogy egyik sem én vagyok, a kérdés számomra fontos emberekről szól. A külsővel kezdek, de nem azért, mert azt tartom a legfontosabbnak, szimplán nekem így egyszerűbb.

1.

14 éves lány. 168 cm magas, vékony (de nem sovány) testalkatú, nem valami sportos, de nem is lusta. Kék szeme és derékig érő (természetes) világosbarna hullámos haja van. Nagyon intelligens, jó tanuló lány, az öltözködése visszafogott, ugyanakkor nőies. Nyitott lány, sok barátja van, nem jár bulizni, és nem is jár 10 kiló vakolattal iskolába.

2.

15 éves lány, 164 cm, kicsit husisabb, de azért még nem túlsúlyos. Kézilabdázik, illetve néha lemegy futni. Barna szeme és vállig érő (természetes) fekete haja van. Közepes tanuló, ugyanakkor nagyon aranyos, kedves lány, jókat lehet vele beszélgetni. Csak néhány barátja van, de azok mind igaziak. Ő sem egy bulizós típus, de néha-néha elmegy házibulikba. Halványan sminkel, de nem r*bis egyáltalán. Az öltözködése kifinomult.

3.

Szintén 15 éves lány. 172 cm, igazi sportlady, versenyekre is jár, az alakja nagyon jó. A szeme zöld, a haja egyenes, hátközépig erő csokoládébarna színű, nincs festve. Jó tanuló, és népszerű az osztályában. Nyitott lány, könnyen barátkozik, de megválogatja, hogy kikkel. Öltözködésben a sportos-nőies vonalat képviseli. Szeret vasárolni, ez tény, de nem r*biskedik, és nem is flegmázik senkivel, segítőkész nagyon. Sminkel suliba is, de nem viszi túlzásba. Bulikba szokott menni, de nem issza magát részegre (sőt), és nem is fekszik össze fűvel-fával.

4.

16 éves lány, 170 centi, átlagos testalkatú. Szeret sportolni, de nem űzi egyiket sem komolyabb szinten. A szeme barna, ahogy a haja is, szőke melírcsíkokkal. Közepes tanuló. Nagyon jó társaság, kicsit ugyan befelé forduló, de ha egyszer valakivel jóban lesz, akkor nincs megállás, azzal nagyon jól elvan. Nem sminkel egyáltalán, műkörme van, de csak visszafogott francia, nem karmok (a többi lánynak amúgy nincs műkörme, ezt kifelejtettem). Egyáltalán nem jár buliba.

Ami mind a négy lányra igaz, hogy nem iszik, nem cigizik, nem is k*rvák.

Igazából leginkább a 20 év alattiak véleménye érdekel, de bárki írhat, csak írjatok kort, nemet légyszi.

Ugyan a kérdésben csak azt kérdeztem, hogy melyikük a legszimpibb, de kíváncsi lennék kifejtésekre is, ha van valakinek ideje.

Rendes kisregényt írtam, ezért ne haragudjatok, szeretek mindent túlbonyolítani. Ha valaki nem szeretné elolvasni, azt megértem, de tényleg ne haragudjatok a hosszú írásért.

(Szavazást nem tudok csatolni, mert még csak az 1. szinten vagyok.)

2022. aug. 18. 19:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok, a teljes sorrend: 1,3,4,2
2022. aug. 19. 00:19
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt kérdezed ki a szimpatikus, de a szimpátiát nem külsőben mérik tudtommal. Engem pl az fog meg valakiben, hogy mi érdekli, mi a hobbija, mennyire vagyunk egy hullámhosszon.
2022. aug. 19. 03:42
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

1324

21/l

2022. aug. 19. 09:53
 24/26 anonim ***** válasza:
31%

Amelyik hajlandó adni egy ölelést.

21/f

2022. aug. 19. 11:07
 25/26 A kérdező kommentje:

22-es: egyébként teljesen igazad van, valóban nem lett túl pontos a leírás. Ha valakit érdekel, szívesen kiegészítem hobbikkal, érdeklődési körrel.

23-as: nagyon köszi!

24-es: hát nem tudom, egyikük sem arról híres, hogy random embereket ölelget, főleg nem fiúkat (kapcsolat miatt), főleg nem 5-7 évvel idősebbeket, de azért köszi, hogy válaszoltál!

2022. aug. 19. 12:04
 26/26 anonim ***** válasza:
54%

#25 ha releváns egy 22 éves vélemény (fogalmam sincs, hogy keveredtem ez alá a kérdés alá xd) akkor leírhatod.

22

2022. aug. 19. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!