Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyik lány jön be...

Fiúk! Melyik lány jön be inkább a leírás alapján nektek?

Figyelt kérdés

1. Alacsony,vékony(kis mell,vékony derék,keskeny csípő),természetes szőke haj,kék szem,világos bőr,kedves arc,nyílt tekintet,mosolygós,életvidám lány,

2. Magas,szintén vékony,(kis mell,lapos has,de szélesebb csípő,nagyobb popsi,vékony lábak) mogyoróbarna haj,sötét (szinte fekete)szem, fehér bőr,nagy fekete szempillák(természetes),erősebb szemöldök,szép arcvonások,ránézésre nem annyira kedves,de igazából kedves,jó humorú,komolyabb gondolkodású.

Tudom hogy van sok más fajta is. Ha egyik se jön be annyira,akkor is válasszatok kérlek,hogy melyik szimpatikusabb.

2020. márc. 15. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kettes minden tekintetben bejon nekem.

F24

2020. márc. 15. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Egyik sem. Ott megálltam hogy vékony.
2020. márc. 15. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként mindkettő bejön, viszont a 2.-ikat választanám most mert az biztos hogy te vagy. :D Szóval téged. (onnan gondolom hogy a 2.-ról több infót írtál. 22/F
2020. márc. 15. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy az alacsony és a magas mit jelent pontosan, illetve a vékonyság is erősen relatív. Leírás alapján talán inkább a másodikat választanám.
2020. márc. 15. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Egyik se. Kismelluek nem tetszenek.
2020. márc. 16. 00:31
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
Ha ránézésre nem kedves a kettes akkor nem szimpatikus. Ki lépne kapcsolatba olyannal aki morcosnak néz ki?
2020. márc. 16. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!