Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jobban bejön egy fiu, ha Jordan cipőt hord?
Én letojom, hogy egy fiú milyen cipőt hord, vagy ruhát. Az a lényeg, hogy neki jó legyen. Cipőben én is 5-10 k között vagyok, de ha megtetszik egy magasarkú azért 13-ig hajlandó vagyok felmenni
16/l
Amúgy volt olyan lány akinél megkérdeztem milyen fiú az ideálja és mondta egyik szempontnak, hogy legyen Jordan vagy Travis Scott cipője. Szóval tényleg van ilyen.
Szerintem nem hülyeség egyébként 20Knál többet költeni cipőre, ha van is valami funkcionalitása, pl egy Jordan cipőt tényleg csak divatból vesznek fel, de egy hosszú távú futó általában vesz egy asics cipőt az 50-70K.
Nekem is van egy asics terepfutó cipőm ami egyszerre gore-tex és gel technológiás, magyarul védi az ízületeket és teljesen vízálló, de egy Jordan cipő teljes mértékben pénzkidobás, még kosaras cipők közül sem a legjobb.
A lányoknak fogalma sincs hogy mennyibe kerül a cipő amit hordok és ez így is van jól, nem vagyok kíváncsi a picsákra, ahogy nem beszéltem többet az említett csajjal sem.
Nem igazan erdekel milyen cipot hord egy fiu. Az elso amit megnezek rajta az a mosolya es a szeme 😅
Nem a labat nezem hogy milyen surrano van rajta 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!