Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire kell ápolni egy...

Mennyire kell ápolni egy jordan cipőt?

Figyelt kérdés

Első komolyabb cipőm lenne 120ezer forint.

Sosem vettem 30-40 ezernél drágábbat. Azokat is kb rongyorsa használtam az egyetemen. Most hogy dolgozok megengedhetném magamnak.. de nem tudom mennyire kényesek. Naponta buszozok, sétálok, nem kímélném.

2022. aug. 4. 15:23
 1/6 segitseg ***** válasza:
Húha, azért a Jordanekkel óvatosan kell bánni. Ha minden nap azt hordanád, akkor az is szétmenne viszonylag kevés idő alatt, ez a cipő a tipikus este annak, amikor valaki a márkát/nevet fizeti meg, de ha nem sajnálod érte a pénzt, vagy nagyo tetszik, akkor hordd egészséggel :3
2022. aug. 4. 19:36
 2/6 segitseg ***** válasza:
nagyon*
2022. aug. 4. 19:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Csak azert vettem volna mert tetszik, de akkor maradok a vans-nal. Azt legalabb hasznalhatom :D

Koszi a segitseget.

2022. aug. 5. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
19%

120 ért egy sportcipőt?

Biztosan nem!

Nem érdekel mennyire jó meg menő, ott rohadjon rájuk.

2022. aug. 5. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Mint bármelyik másikat. Vannak kényesebb modellek, de a nagy részük azért "igénytelen", hogy úgy mondjam. Igaz, én is inkább úgy/akkor vennék erősebb Jordant, ha van mellé másik cipőm. Úgy azért sokáig eltart.
2022. aug. 6. 06:56
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Vedd meg csak ne folyamatosan hord.
2022. aug. 6. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!