Piros és kék mennyir megy egymáshoz?
Őszintén
Semennyire
A piros meleg szín a kék hideg innen kezdve taszítják egymást
Vegyél fel 1 ilyen szettet és látni fogod a tükörbe
Bár azért a farmer más tészta annak is 6 millió különböző árnyalata az még talán okés lehet
Megy egymáshoz, és ezt olyan írja aki divat megszállott és ért is a divathoz szóval ne hallgass arra aki itt nem éppen szakértően válaszolt eddig ez ügyben.
Pl, felvehetsz egy szép piros kabátot szép koptatott kék, vagy mélykék farmerhez az nagyon jól fog kinézni úgy! Vagy simán odabentre 1 piros polót kék szaggatott farmerrel.
Milyen jó, hogy van egy szakértő a kommentekben kedves 5-ös 😃😃😃
Én nem divat megszállott vagyok, engem a stílus érdekel és szeretem az extrémebb színkombinációkat, tehát nem hinném, hogy én lennék túl unalmas, szóval lehet hogy a te nagyon divatos világodban megy egymáshoz a kék és a piros, de bárki, aki két centivel tovább lát az aktuális trendeknél, megmondja neked, hogy borzasztó. Kb. az összes létező kombináció közül a legszerencsétlenebb párosítás. Néha, megfelelő árnyalatokkal működhet, de az annyira ritka kivétel, hogy jobb nem is próbálkozni vele. Aki tényleg ért hozzá, annak sikerülhet, de az nem itt fog kérdezni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!