Erről a menyasszonyi ruháról és a fátyolról mi a véleményetek? Illenek egymáshoz?
Szép.
Illenek egymáshoz.
De a menyasszonynak túl nagy a melle a ruhához. Nagyon kidobja, ami nem lehet kellemes.
Amúgy már szerepelt az oldalon ez a kép... nem véletlenül olyansmi volt, hogy a nővéred menyasszonyi ruháját használnád spórlás érdekében?
Nem találtam meg, de mást igen:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Ezt a képet még hányszor teszitek ki? Nem tudom ki van rajta,de elég népszerű lehet...
Egy ilyen képhez nár válaszoltam régebben.
Ó már kezdtem azt hinni nem lesz több ilyen kérdés. Volt már 3 tuti.
Egyszer a nővére ruhàja volt, állítólag ő volt a képen. Utána egy másik kérdésnél saját maga volt a képen, hogy csak felpróbálta a szalonban. De olyan képek is voltak, hogy ott áll a vőlegény meg talán a két tanu.
Mindig leírták 20an, hogy mi a véleményük, általában mindenkinek negatív, persze ezt nem viselte el a kérdező, meg értetlenkedett állandóan.
Unalmas. Találj ki valami újat!
Nagyon olcsó, prolis hatású, és nem csak a kipakolt szilikon miatt. Túl sok, csiricsáré, túl ízléstelen, üvölt róla a gagyi.
(Hányszor lesz még ez a kép?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!