Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színek illenek egymáshoz?

Milyen színek illenek egymáshoz?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva jönnek hozzánk vendégek és elkezdtem gondolkodni hogy mit vehetnék fel.

2021. aug. 24. 12:04
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Egy mintás szürke rövidnacira gondoltam ,csak nem tudom hogy milyen felső kéne hozzá.

Mintás nadrághoz egy sima felsőt vegyek fel?

2021. aug. 24. 12:09
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Tehát eddig nem érdekelt, és most is csupán a vendégek kedvéért kezdesz öltözködni és színeket válogatni? :(
2021. aug. 24. 12:11
 3/15 A kérdező kommentje:

Kedves 2.

De kêpzeld eddig is érdekelt.

Szeretem a divatot.

Csak meg akartam kérdezni,mert ezt a nadrágot még nem nagyon hordtam.

Egyébként hogyha csak ilyen gyatra választ tudsz írni akkor inkább ne is válaszolj,másokat hüllyitsél.

2021. aug. 24. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerűbb volna képet kitenni arról a nadrágról. És leírni milyen színű felsőid vannak. Egyébként meg ha eddig is érdekelt a divat, ezt magadtól is tudnod kellene.
2021. aug. 24. 12:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszolók választ sem érdemelnek. Istenem,pár évvel ezelőtt a válaszolók sokkal rendesebbek voltak. De mostmár nincs egy olyan kérdés ahol ne lenne pár bunkó válaszoló.
2021. aug. 24. 13:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a minta? Ha a mintában van más szín (piros, kék, zöld...stb.), akkor ugyanolyan színű felsőt felvehetsz hozzá. És igen, általában zavaró a sok mintás. Feliratosat sem vennék fel hozzá. Egyébként nem írtad le a nemedet sem. :( És tényleg egyszerűbb dolgunk lenne, ha küldenél egy képet. Vagy mondjuk az alapján, amit most mondtam, összeállítanál 1-2 szettet, és szavaz a gyk népe, hogy melyik a jobb. :D
2021. aug. 24. 13:46
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

#5!

Istenem pár évvel ezelőtt a kérdezők sokkal rendesebbek voltak.

Pl. nem hisztisztek, elfogadták hogy a válaszadónak gyakran más a véleménye, mint a kérdezőnek.

Hogy változik a világ......... ;)

2021. aug. 24. 14:37
 8/15 A kérdező kommentje:

[link]

A nadrág ilyesmi.L

2021. aug. 24. 15:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű piros póló, de maradhatsz a fekete-fehér színeknél is. De én inkább a pirosra szavazok. :)
2021. aug. 24. 15:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9.es
2021. aug. 24. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!