Milyen színek illenek egymáshoz?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva jönnek hozzánk vendégek és elkezdtem gondolkodni hogy mit vehetnék fel.2021. aug. 24. 12:04
1/15 A kérdező kommentje:
Egy mintás szürke rövidnacira gondoltam ,csak nem tudom hogy milyen felső kéne hozzá.
Mintás nadrághoz egy sima felsőt vegyek fel?
2021. aug. 24. 12:09
2/15 anonim válasza:
Tehát eddig nem érdekelt, és most is csupán a vendégek kedvéért kezdesz öltözködni és színeket válogatni? :(
3/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2.
De kêpzeld eddig is érdekelt.
Szeretem a divatot.
Csak meg akartam kérdezni,mert ezt a nadrágot még nem nagyon hordtam.
Egyébként hogyha csak ilyen gyatra választ tudsz írni akkor inkább ne is válaszolj,másokat hüllyitsél.
2021. aug. 24. 12:24
4/15 anonim válasza:
Egyszerűbb volna képet kitenni arról a nadrágról. És leírni milyen színű felsőid vannak. Egyébként meg ha eddig is érdekelt a divat, ezt magadtól is tudnod kellene.
5/15 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszolók választ sem érdemelnek. Istenem,pár évvel ezelőtt a válaszolók sokkal rendesebbek voltak. De mostmár nincs egy olyan kérdés ahol ne lenne pár bunkó válaszoló.
2021. aug. 24. 13:38
6/15 anonim válasza:
Milyen a minta? Ha a mintában van más szín (piros, kék, zöld...stb.), akkor ugyanolyan színű felsőt felvehetsz hozzá. És igen, általában zavaró a sok mintás. Feliratosat sem vennék fel hozzá. Egyébként nem írtad le a nemedet sem. :( És tényleg egyszerűbb dolgunk lenne, ha küldenél egy képet. Vagy mondjuk az alapján, amit most mondtam, összeállítanál 1-2 szettet, és szavaz a gyk népe, hogy melyik a jobb. :D
7/15 anonim válasza:
#5!
Istenem pár évvel ezelőtt a kérdezők sokkal rendesebbek voltak.
Pl. nem hisztisztek, elfogadták hogy a válaszadónak gyakran más a véleménye, mint a kérdezőnek.
Hogy változik a világ......... ;)
9/15 anonim válasza:
Egyszerű piros póló, de maradhatsz a fekete-fehér színeknél is. De én inkább a pirosra szavazok. :)
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9.es
2021. aug. 24. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!