Milyen színek illenek egymáshoz?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva jönnek hozzánk vendégek és elkezdtem gondolkodni hogy mit vehetnék fel.2021. aug. 24. 12:04
11/15 anonim válasza:
Mindenképpen valami egyszínűt ajánlanék, a színt pontosabban a stílusod határozza meg és a ruhatárad.
Amilyen színű a minta, olyan színű felsővel biztos jól állna.
12/15 anonim válasza:
Mintással mintásat sohasem, szóval ez már ki van zárva. Egy piros pólóban feltűnő leszel, ha ez nem zavar, akkor az jó. De lehetne akármilyen szín (én speciál fehéret vagy feketét, vagy kéket vennék fel), mert a szürkéhez, feketéhez és fehérhez indhez egyaránt minden szín illik. (kivéve a fekete-sárga mert az túl méhecskés) Ennyit tudok hozzáfűzni :)
13/15 anonim válasza:
Ha ennyire nincs színérzéked akkor már úgy is mindegy.
14/15 anonim válasza:
Szerintem ez a nadrág ronda ahogy van. Ez a véleményem nincs mit szépíteni. Pontozzatok le ha úgy tetszik.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ilyen nadrágot 6 éves kor felett senki nem hord,legfeljebb pizsamának. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!