Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk akik lenézik a nőket. Miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk akik lenézik a nőket. Miért?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és a korosztályomban rengeteg fiú lenézi a nőket/lanyokat. Állandóan azt hallom hogy buták vagyunk, ok mindent jobban tudnak mint mi, túl érzékenyek vagyunk, hogy ők még intelligens not nem láttak stb..

Lehet mondani hogy az ismeretségi körömmel van a baj,csakhogy nekem nagy az ismeretségi köröm sokféle embert megismertem, ezért nem mondanám hogy ez az oka.

Nyilvan vannak ilyen lanyok,de nem ertem miert kell mindenkit egy kalap alá venni.

Úgy vettem észre hogy a fiuk csak 2 fajta lánnyal jönnek jól ki: az egyik akivel tudnak vitazni(nem veszekedni),a másik pedig a fiusabb sportosabb lány.

Például én csendesebb vagyok,nem szeretek hamar meg nyilni,kis dolgoknak is nagyon örülök,de már ennyi miatt butának lettem elkonyvelve.

Vagy ha csalódtak egy lanyban,esetleg többen is,miért kell onnantól kezdve azt hinni hogy már nincsenek intelligens normális lanyok?

2022. aug. 11. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

Nem mindegyik nő ilyen, de nézd már meg mit művelnek még itt keleten is. Nyugatról ne is beszéljünk...

Saját magukat nem képesek emberszámba venni, akkor tőlem mit várnak? Pont most hallgattam egy angol podcastet amiben azt mesélte BÜSZKÉN egy nő hogy hogy csalta meg az összes barátját. Volt olyan is hogy konkrétan az egyik f*ról leszállt és mosakodás nélkül ment a másik férfihez. Valamint ha segítséget próbálsz nyújtani az is zaklatás. A sok pénzlehúzás, pereskedés? Amber Heard? Ez mond valamit? A kettős mérce hiánya?

Ma reggel láttam egy videót amiben egy nő elkezd érdeklődni egy férfi iránt és konkrétan zaklatja már, üzeneteket küld élőben és neten is neki... (Nyilván a férfinek túl ijesztő volt ez a viselkedés és semmit nem akart) Na de most ha ezt fordítva csinálta volna egy férfi akkor már a börtönbe rohadna.

"Például én csendesebb vagyok,nem szeretek hamar meg nyilni,kis dolgoknak is nagyon örülök,de már ennyi miatt butának lettem elkonyvelve." Ezt én nem tapasztaltam, szóval ez már tényleg a saját köröd hülyesége.

2022. aug. 11. 21:46
 12/13 NTBS ***** válasza:
Rengeteg ok lehet.
2022. aug. 11. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Te érettebb vagy a korodbeli fiúknál azért látod így a helyzetet. Egyébként nem látod rosszul. Annyit tudsz tenni, hogy nem sajnálod, hogy nem vagy velük egy bandában. Biztosan vannak körülötted olyanok is akik nem így látják, csak azokat még te nem vetted észre.
2022. aug. 13. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!