Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk akik lenézik a nőket. Miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk akik lenézik a nőket. Miért?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és a korosztályomban rengeteg fiú lenézi a nőket/lanyokat. Állandóan azt hallom hogy buták vagyunk, ok mindent jobban tudnak mint mi, túl érzékenyek vagyunk, hogy ők még intelligens not nem láttak stb..

Lehet mondani hogy az ismeretségi körömmel van a baj,csakhogy nekem nagy az ismeretségi köröm sokféle embert megismertem, ezért nem mondanám hogy ez az oka.

Nyilvan vannak ilyen lanyok,de nem ertem miert kell mindenkit egy kalap alá venni.

Úgy vettem észre hogy a fiuk csak 2 fajta lánnyal jönnek jól ki: az egyik akivel tudnak vitazni(nem veszekedni),a másik pedig a fiusabb sportosabb lány.

Például én csendesebb vagyok,nem szeretek hamar meg nyilni,kis dolgoknak is nagyon örülök,de már ennyi miatt butának lettem elkonyvelve.

Vagy ha csalódtak egy lanyban,esetleg többen is,miért kell onnantól kezdve azt hinni hogy már nincsenek intelligens normális lanyok?

2022. aug. 11. 15:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt főleg a nyitottabb, beszedesebb fiúknál vettem eszre
2022. aug. 11. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
A saját keserűségük kapcsán. Aki elégedett magával és az életével, nem szorul erre az érzésre. De női oldalról is ott van ugyanez.
2022. aug. 11. 15:39
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Ezt sokszor a sikertelenek mondják, akik a nőket okolják a saját kudarcaikért. Hidd el, akkor egyik se mondaná csak úgy egy lányra, hogy buta, ha az a lány az övé lenne...
2022. aug. 11. 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Akik lenézik azokkal nem kell foglalkozni. Ne is érdekeljen a logikájuk mert az nincs.
2022. aug. 11. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem csak a tinifiúk közt, de sajnos felnőtt férfiak közt is sok az olyan, amelyik csak egy könnyen ágyba vihető luknak néz, csak amelyik okosabb, az ügyesen beeteti a kislánnyal, hogy mennyire szereti, aztán a jóég tudja mi lesz, de a legrosszabb esetben a kislány leéli az életét abban a tudatban, hogy őt valaha is szerette valaki. Undorító. Óvatosan kell bánni a fiúkkal, férfiakkal főleg. Nem vagy buta, csak tapasztalatlan, de a tapasztalatlanságról nem tehetsz, mert fiatal vagy, csak ne hagyd magad kihasználni.
2022. aug. 11. 16:41
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Ez mind2 nem részéről megvan szóval nem kell általánosítani.
2022. aug. 11. 17:07
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Én nem nézem le őket, minden embert elfogadok.

De az sajnos tény, hogy egész eddigi életemben csak két olyan nővel találkoztam aki kifejezetten okosabb lett volna nálam.

De a legroszabb az, hogy a fiatalok (így a lányok) többsége elképesztő önállótlan, és nem lehet velük jól beszélgetni.

Emiatt a legtöbb fiatal lányál többre tartom magam. Egyszerűen nem tudok egyenrangú félként tekinteni valakire, aki nem tud kiállni magáért, nem tud megszólalni, nem tud gondolkodni, nem tudja a saját dolgait elintézni, nincs egy olyan terület amihez értene.

2022. aug. 11. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagyok sikertelen a nőknél, épp ellenkezőleg. Nem keserűségből fakad a nőkről alkotott véleményem hanem tapasztalatokból, ismeretségekből és pszichológiából.

A nők többsége félelmetesen felszínes és sekélyes. Ez a sekélyesség megmutatkozik a világnézeteitekben, másokhoz való viszonyaitokban, másokkal való bánásmódotokban, érzelmeitekben. Adjátok az érzékeny filantrópot de ha valóban olyan helyzetbe kerültök hogy valakin segíteni kell, hívjátok a legközelebbi férfit. Panaszkodtok hogy a férfiak nem mutatják ki az érzelmeiket, de ha egy érzékeny férfi megnyílik előttetek onnantól nem tekintetek rá emiatt férfiként (ezért az a férfi többet nem követi el). Elvárásokat támasztotok fel másokkal szemben de titeket úgy kell elfogadni ahogy vagytok, és ezek sokszor érdekes elvárások pl mi a baj az alacsony srácokkal, miért nézitek le őket egy olyan dolog miatt ami felett nincs kontrolljuk? Én 185cm magas, tetovált sportolóként ezzel vonzom a nők figyelmét, ha 170 magas lennék akkora baj lenne?

Részletezés nélkül mert sietek: színészkedés, önmegjátszás. Impulzívitás. Sekélyes lelki világ, bulizáson, pletykán és mizun kívül nehéz jókat beszélgetni egy átlag mai nővel. Önállótlanság. Mások figyelmének folyamatos keresése. Hajlam az elkényelmesedésre.

Nem gondolom hogy minden nő ilyen. Vannak az életemben nők akikre nagyon kevés igaz abból amit leírtam. Lehet hogy te sem vagy ilyen. Igen, sok ilyen férfi is van.

2022. aug. 11. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8#. A kérdésre válaszoltam általánosítva. A lenézésre, mint jelenség. Azt hittem ez egyértelmű. Hogy milyenek lehetnek a nők, nem kapcsolódott ehhez, de a legtöbb emberben ott van ez a lénézés mások irányába, de ez más kérdés, mindenki annyit tud adni, amennyi értéket magában fellel pillanatnyilag.
2022. aug. 11. 18:57
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Az átlagsrác az csak tárgyként kezeli a lányokat még gimiben, és ez a nagy baj. Én is srác vagyok, de én mindig tiszteltem mindenkit kortól, nemtől függetlenül, de épp ezért nem kellettem én se soha a lányok 90%-nak. Sajna ez ilyen, később ez normalizálódik, úgyhogy nincs gond
2022. aug. 11. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!