Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejönne, egy ilyen alkatú/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönne, egy ilyen alkatú/ típusú lány?

Figyelt kérdés

A barátnőm sehogy se talál barátot pedig szerintem tök normális és viszonylag szép.

Kb. 163 cm lehet és olyan 65 kg.

Elég széles a vála és nagyon szép vadlija van. Egyáltalán nem vékony bár most fogyókúrázik, de ettől függetlenül is elég vékony dereka van, és a hátsója is egész jó. Önbizalom hiányos amivel semmit nem tudok kezdeni, pedig mindig mondom neki hogy ha egyszer valaki megszereti az amúgy sem a külsejére fog menni. Mivel ettől függetlenül nagyon vicces, intelligens és érett is a legtöbb velünk egykorúhoz képest.

Nektek mi a véleményetek?

2022. aug. 9. 14:12
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
nem számít a külső lényeg a belső
csak a külső számít
számít a külső de a belső fontosabb
34 szavazat
1 2
 1/13 NTBS ***** válasza:
100%
Talán, de egy fotó sokat segítene.
2022. aug. 9. 14:15
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudsz valami képet mutatni? Mar nem róla, csak hasonló alkatról hogy a nem vizuálisok is el tudják képzelni
2022. aug. 9. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen lány kéne nekem. 16 F
2022. aug. 9. 14:36
 4/13 anonim válasza:
0%
Hány éves? 16?
2022. aug. 9. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt látni kellene. Így leírás alapján nem tudom.
2022. aug. 9. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Leírás alapján nehéz ezt eldönteni, de az önbizalomhiány nagyon megnehezíti a párkeresést, ennyi biztos.
2022. aug. 9. 15:57
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Nekem 163 cm-hez talán 20 kg-val kevesebbel lenne vonzó, de egész biztosan van olyan akinek pedig ez a testalkat az ideálja. Ápoltság, öltözködés, stílus, nyitottság, és nem lesz gond a társkereséssel.
2022. aug. 9. 17:28
 8/13 anonim válasza:
90%
valószínűleg nem a 65kg a probléma vele
2022. aug. 9. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:
7%
163 centis magassághoz 43 kiló volna az ideális. Így sajnos soha nem lesz senkije.
2022. aug. 9. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi a f@sz? Miféle emberek vannak itt hogy megmondják mi az ideális? Főleg az utolsó. Egyéni preferencia okés. És mindenkin máshogy oszlik el, nem kövér a lány, átlagos. Hasonló vagyok mind2 végletből -3.

Közel sem vagyok a "túlsúlyos" kategóriához.

Ha magának nem tetszik akkor fogyjon. Ha normális embereket fogna ki akkor senkit se érdekelne milyen a dereka vagy a hátsója. Ha nagyon szeretne barátod akkor próbálkozni kell és nem feladni a barmok miatt.

Lányként valszeg irreleváns a véleményem, de szerintem a normálisabb rétegnek bejön egy ilyen alkat.

2022. aug. 10. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!