Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?
Magasságra mindegy, mert ennél sokkal magasabb vagyok, testalkat oké, haj- és szemszín nem érdekel. Szemüveg, fogszabályzó nem vonz, nem volt még ilyen lánnyal dolgom. Sminkelés oké, utálom mikor valakiről csiszolópapírral kell leszedni a sminket. A tomboy dolog fingom sincs mit jelent, de ahogy most rákerestem, számomra ez semmiképp sem előny, ha valaki kiemeli. Ezt a tud bunkó lenni dolgot sem ártana már elfelejteni, szerintem mindkét nemnél egyaránt taszító, ha kötőszóként használja a bazdmeget.
Szóval összességében a szemüvegen és a fogszabályzón kívül nincs igazán bajom vele, de ahogy leírtad, az kritikán aluli.
Ahogy így olvastam az eleje szinte én vagyok külsőleg, de utána meg nem igazán. Szinte mindenki azt állítja magáról hogy kedves és segítőkész mert ezek elméletileg vonzó tulajdonságok. Nekem egy nagyon kedves ember nem kellene, mert szoktam gonoszkodni ahogy mások mondják. Nem bántó módon, tudják hogy semennyire se komolyak a szavaim.
Ez személyiségről kb 0. Pedig az számít inkább és utána külső+arc. Ha nem lehet vele beszélgetni semmiről, bármi oka is legyen akkor automatikus bukta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!