Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?
Én igazából ilyen leírások alapján soha nem tudom eldönteni, a személyes kémia határozza meg.
Általában az olyan lányok jönnek be, akik kedvesek, vidámak és megközelíthetőek, lehet velük dumálni, lazák, nem feszülnek be minden hülyeségen.
A külső majdnemhogy mindegy, alapból, ha a telt azt jelenti, hogy van rendesen feneke, cickója, az jóóóó...
Az, hogy mit szeret, az is mindegy, csak legyen több közös téma, hogy tudjunk miről beszélgetni.
Lehet későn írok, és habár fiú sem vagyok, de ha meghallgatád egy leszbikus lány véleményét... I
Igen, összejönnék vele. Személy szerint nincs bajom a "tomboy"/fiusabb stílussal, viselkedéssel. Szemüveg, fogszabályzó pedig egyáltalán nem lenne kizáró ok, egyáltalán ki az aki a mai világban ezzel foglalkozik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!