Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönne egy ilyen fiú? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Ez hosszú lesz... szóval: magas srác vagyok. Kitűnő tanulmányi eredményem van, szeretnék egyetemre menni. Állítólag jó a humorom és nagy az általános műveltségem (mások mondják, nem én). Hetente többször sportolok. Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, de akik közelebbről ismernek, tudják, hogy vezető típus vagyok. Nem vagyok az a minden héten buliba járó "fajta", többre tartom a nagy társaságnál a közeli barátok körében eltöltött időt. Utálom a dohányzást. Szeretek viszont utazni, amikor van rá lehetőségem. Párkapcsolatban fontosnak tartom a hűséget és az őszinteséget.

Van valaki manapság, aki ezeket a tulajdonságokat keresi (elsősorban korombeliekre gondolok, de mások tapasztalatára is kíváncsi vagyok)? A lényeg, hogy számomra a külső mellett a személyiség is fontos. Nehéz a társkeresés, egyre jobban azt érzem, hogy a hozzám hasonlók hiányoznak ebből a korosztályból. A többséget csak az ivás és a szex érdekli. Ezért

kérném ki a véleményetek.

18/f

2019. júl. 7. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján akkor nagyjából ugyan olyanok vagyunk, csak -2 év, tehát ez még a hosszúsága mellett is elég általános amit leírtál :/
2019. júl. 7. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy csomó ilyen kérdés van itt kb ugyanezekkel a tulajdonságokkal. És a válasz erre is az hogy: Igen vannak még olyan lányok akiknek az ilyen fiúk tetszenek. Most jobban érzed magad? Mert ha igen akkor keresgélj tovább.
2019. júl. 7. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Tök átlagos vagy, haver xd lehet bejönnél, lehet nem. Az nagyon jó hogy művelt vagy, viszont az is lejött nekem hogy kicsit unalmas is lehetsz, bár ez nem biztos, ki tudja. :D
2019. júl. 8. 03:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Sok olyan lány van, aki ezt tudná értékelni, ne félj ettől :)
2019. júl. 8. 06:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok. Már azthittem hogy nincsenek ilyen emberek.
2019. júl. 8. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. És még sokan. Csak nehéz rájuk akadni. :D

19/l

2019. júl. 8. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, nincs ebben semmi különös :D
2019. júl. 8. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen bejönne. Az ajtón.
2019. júl. 9. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!