Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönne egy ilyen fiú? Részletek lent.
Ez hosszú lesz... szóval: magas srác vagyok. Kitűnő tanulmányi eredményem van, szeretnék egyetemre menni. Állítólag jó a humorom és nagy az általános műveltségem (mások mondják, nem én). Hetente többször sportolok. Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, de akik közelebbről ismernek, tudják, hogy vezető típus vagyok. Nem vagyok az a minden héten buliba járó "fajta", többre tartom a nagy társaságnál a közeli barátok körében eltöltött időt. Utálom a dohányzást. Szeretek viszont utazni, amikor van rá lehetőségem. Párkapcsolatban fontosnak tartom a hűséget és az őszinteséget.
Van valaki manapság, aki ezeket a tulajdonságokat keresi (elsősorban korombeliekre gondolok, de mások tapasztalatára is kíváncsi vagyok)? A lényeg, hogy számomra a külső mellett a személyiség is fontos. Nehéz a társkeresés, egyre jobban azt érzem, hogy a hozzám hasonlók hiányoznak ebből a korosztályból. A többséget csak az ivás és a szex érdekli. Ezért
kérném ki a véleményetek.
18/f
Én is ilyen vagyok. És még sokan. Csak nehéz rájuk akadni. :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!