Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek rendben van?
Unokahugom, tizenhárom éves és nemrég vesztette el a szüzességét. Korán erő típus és sokkal idősebbnek is nézki de szerintem ez akkor sem normális. Közel állunk egymáshoz ezért tudok róla, szüleinek nem mondta el.
A srác ha jól tudom tizenöt. Nem is tudom mit kéne csinálnom szüleinek ne mondjam el?
17/l
Egyébként, elég kiakasztó de a második válaszoló rám írt, 28 éves hogy ő szívesen élvezte volna az unokahugom szüzességét és hogy velem is szívesen ismerkedne. Miután elutasitottam le írta hogy sok lány, nálam fiatalabb jelentkezője van. És hogy egy tizenhárom evéssel is randizott. Tudom hogy gáz van a világban de hogy ennyire. Lassan 30 évesen szerintem nem ilyen korú lányokkal kéne randizgatnia de tényleg és ha valaki évvel egyetért..hat hűha
Pár éve még azt is elitélték sokan ha valaki tízennégy évesen vesztette el most meg már itt tartunk.
Nem büntetendő.
Egy 12-14 éves személlyel egy 14-18 év közötti személy bármilyen - közös megegyezésen alapuló - szexuális tevékenységet végezhet.
Egy 15 éves pedig büntethető, már ha büntetendő cselekményt követ el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!