Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire fontos, hogy a párotok/kiszemeltetek sportoljon, fitt legyen?
Előny vagy hátrány, esetleg semleges tényező? Ha az alakja rendben van, és egészséges, akkor mindegy? Na és abban az esetben, ha az egészséges életmód elengedhetetlen tényezőjének hiánya meglátszik a testén/egészségén/erőnlétén? Kizáró ok nálatok, ha valaki erősen ódzkodik a mozgástól (vagy éppen ellenkezőleg, minden idejét és gondolatát az tölti be)? Közös programok terén mi a helyzet (mármint sporttal kapcsolatos elfoglaltságok lehetősége kapcsán)? És ti mennyire vagytok sportosak, mennyire szeretitek a mozgást?
(Tudom, hogy nemrég kikerült egy hasonló kérdés, mielőtt lehordanátok: nem én írtam, de az ihlette ezt.)
(A kérdés nem rám vonatkozik, szeretek mozogni, rendszeresen sportolok és nem tartom magam gyengének/puhánynak.)
Szerintem az csak plusz lehet ha valaki sportol. Én személy szerint szeretek mozogni, sportolni szóval nekem ez mindenképpen pozitívum. Megnyit egy csomó lehetőséget programok terén, és az se utolsó, hogy jót is tesz amit csinálunk. Engem az se zavar ha valaki esetleg nem szeret sportolni, vagy nem annyira fit. Amíg valaki egészséges és nem kórosan elhízott addig semmi probléma, de szerintem ég, pont felett kifejezetten előnytelen.
17F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!