Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ! Titeket mennyire zavar, ha egy lány nem sportol ?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, és hallottam, hogy a legtöbb srác inkább a sportosabb lányokat preferálja, amit persze megértek. De tényleg hátrány, ha egy lány nem sportos ? Én pl. sohasem voltam jó sportokban, de ettől függetlenül fitt vagyok, és odafigyelek az alakomra, és néha meg is nézek különböző meccseket a tv-ben, de nem vagyok valami nagy fan. Sokszor felmerül ez a téma, amikor beszélgetek fiúkkal, és mindig attól félek, hogy ez miatt unalmasnak gondolnak..2022. júl. 29. 17:18
3/10 anonim válasza:
Engem nem zavar, én sem szeretek sportolni.
6/10 anonim válasza:
Miért zavarna? Kötelező sportolni?
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Nem kötelező, de több embertől is hallottam, hogy ez számukra hátrány lenne, mert a sportosabb lányokat vonzóbbnak találják. De azt hiszem ez csak preferencia.
2022. júl. 29. 22:32
8/10 anonim válasza:
nem kötelező a sportolni, de azért szeressen biciklizni, túrázni, meg ilyesmi
9/10 anonim válasza:
Én imádok sportolni,szóval ha ez őt esetleg zavarja az nyilván nem túl jó...
De amúgy ha valaki fitt és egészséges akkor egyáltalán nem zavarna hogy nem sportol,de azért ne otthon üljön egész nap
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!