Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen színű pólóban a legvonz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen színű pólóban a legvonzóbb valaki?

Figyelt kérdés

2022. júl. 28. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Fekete
2022. júl. 29. 00:54
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem van pár szempont:

1. többi ruhadarab színével passzoljon

2. A hajad/bőröd/rúzsod/szemed színét kilehet emelni: nekem kék szemem van, ha kék póló van rajtam, kiemeli a szemem.

3. testalkat is fontos: molett alkat a fekete színnel tud trükközni, hisz karcsúsít, ha függőleges csíkos póló van valakin az is karcsúsít. Nagyon vékony ember viszont ilyenben nézhet ki túlzottan vékonynak: vízszintes csíkok, gazdag színhasználat, sok minta segíthet.

+1 ezeket lehet kombinálni: bő sötétkék póló fehér mintával karcsúsít, kiemeli a szemem , fehér miatt a bőröm színe is erőteljesebb, amihez ha felhúzok egy fekete nadrágot még magasabbnak is tűnök( ha kontrasztba van a felső és alsó ruházatod alacsonyabbnak tűnsz(fehér-fekete), ezt a hatást nem vettem észre, ha a pólóm oversized ) Egy sportosabb karóra+cipő és már eladható a kinézetem.

Csak rájátszom arra, ami jól néz ki a testemen és kiemelem. Nem lehet szerintem megmondani melyik tesz a legvonzóbbá, de ha jól tudom a tudomány a piros színre és árnyalataira mondja, hogy a legvonzóbb.

2022. júl. 29. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ami a legjobban áll rajta, és nagyon szeret
2022. júl. 30. 20:21
 14/17 NTBS ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyénfüggő.
2022. aug. 8. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Számomra piros, esetleg citromsárga pólóban a legvonzóbb egy fiú.
2022. aug. 9. 05:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Fekete
2022. aug. 9. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Amilyen a bőr, haj és szemszínéhez a legjobban áll. Pl barna hajú, sárgás bőrű, barna szeműeknek piros, vörös mustársárga
2022. aug. 9. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!