Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen illatot találtok a legvonzóbbnak egy lányon? Nagy hatással van a vonzalomra?
Hát igen, fontos, hogy egy lány illatos legyen ez igaz és ezért a vonzalomra is hatással van.
Én a citromos, lime illatokat, értsd ezalatt azokat értem amelyek olyan frissek.
Szeretem ha egy csaj üdének tűnik, mint egy kókuszital vagy valamiféle gyümölcslé.
Azoktól a kemény aromáktól én személy szerint rosszul vagyok.
Cerruti, Carrera is kedvenceim...mondjuk ezeket inkább felnőtt nők használják.
De bevallom, én inkább a 26-7 éves korosztályt tartom már csak előnyben XD
Fiatal kis tinityúkot nem izgatnak, tehát a parfüm mellé még szerintem az is kell, hogy eszed is legyen.
Önmagában ha egy csaj buta, ezt pedig ne vedd magadra, teljesen mindegy mert a parfüm akkor nem oszt nem szoroz.
Amúgy még annyit hozzáteszek, hogy leginkább a csóknál vagy ölelésnél érezhető leginkább van-e hatása vagy sem, meg azért férfitól is függ.
Egy kocsmagyereknek erről kb; fogalma sincs, azért az is függ kire próbálsz hatni.
Kell ehhez egyfajta igény is.
Az átlag suttyó gyerek max. megd*gni akar egy nőt, aztán a felsőbb érzelmi szintekről fogalma sincsen.
Annál lesz vonzó hatású, aki egy nőben a hollywoodi dívát keresi, teszem azt egy Brie Larson-t.
Ezért is szoktam hányni a fülig húzott szemöldöktől, meg a r**bancos műkörmöktől, de egy jó parfüm egy helyes csajon meg megmérgez és rögtön kisnyomiból harci üzemmódba váltok.
Nekem a Play Boy női illatokat szeretem egy lányon. Nem túl erős illat, és nem túl gyenge illat. Kb olyant szeretem mint ha a Silán öblítő valamelyike. Ezt így nehéz meg magyarázni, de az öblítőkre tudnám legjobban hasonlítani.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!