Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha rosszul érzem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha rosszul érzem magam mert offoltam valakit?

Figyelt kérdés
Igazából ez nem csak egy valaki hanem az egyik legjobb fiú barátom, akivel volt csók. Ma szépen megmondtam neki, hogy nekem ő olyan mintha a bátyám lenne. Vagyis itt kezdődnek a bajok, mert én se tudom mi van. Mert ha valaki mással látom féltékeny vagyok, de amikor megcsókolt rendesen undorodtam. Most rosszul érzem magam hogy miattam kell szomorúnak látnom, és hogy ezzel tönkre is ment a baratsagunk. Nektek volt ilyen?
2022. júl. 26. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Idővel jobb lesz, ne foglalkozz vele
2022. júl. 26. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzővel, hiába pontozták le.

(Amúgy miért nincs újabb javaslat a lepontozóktól, ha szerintük ez nem hasznos válasz?)

2022. júl. 26. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Én is egyetértek az elsővel, idővel jobb lesz. El kell fogadnod, hogy ezzel vége ennek a barátságnak. Nekem is volt egy lány barátom, hasonlóképp, én össze szerettem volna vele jönni, ő kevésbé. Nekünk is megtörtént ez-az a barátságban, ami máshol nem fért bele, én reményt kaptam, aztán elutasítást. Ez tönkre vág egy barátságot, talán jobban is mintha megpróbálnátok, hátha működik a párkapcsolat köztetek. Lehet engem is lepontozni.
2022. júl. 27. 03:53
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem barátság, a részéről biztos nem. Ezt tedd rendbe. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor ne erőltesd, hogy megint benne legyen veled egy semmilyen tengés-lengésbe. Ő akar tőled valamit. Ha te nem, akkor hagyd így azt az OFF-ot.
2022. júl. 28. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!