Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk szeretik, ha egy lany kezdemenyez? Vagy az inkabb fura es idegsito?
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 21:20
1/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha azt sem tudnám ki a lány, akkor fura lenne, de ha ismerem meg tetszik is, akkor örülnék neki.
2/17 anonim válasza:
Nem minden esetben szeretem, de amúgy mivel egy lusta g..i vagyok általában megvárom amíg egy nő kezdeményez, ja meg ha én mégis csak kezdeményezek valamiért vagy leszarnak vagy ignorálnak, szóval értelmét sem látom az egésznek miért is kéne törni magam.
3/17 anonim válasza:
Régen úgy tanították,hogy mindig a férfinak illik kezdeményezni.ez a normális.(Volt hogy elgondolkodtam hogy akkor a melegeknél,ki kezdeményez?)
5/17 anonim válasza:
Nekem minden képpen hihetetlen megkönnyebbülés lenne most
6/17 hungarikum_202 válasza:
Régen kizárt dolog volt, de az régen volt. Ha a lánynak tetszik a fiú, akkor miért ne kezdeményezhetne a csaj?
7/17 anonim válasza:
Jól esne ha egy olyan kezdeményezne, aki bejön
8/17 anonim válasza:
Szeretni szeretik, ha a csaj jó nő. Ha nem, akkor idegesítő.
De tisztelni nem fogják, csak megkrni.
Az elérhetetlen lányok jobban izgatják a palikat, míg a könnyen kaphatóakat csak kihasználják és dgipajtásnak tartják addig, amíg nincs jobb.
9/17 anonim válasza:
Szerintem egy lányban legyen tartás.
Épp elég krva van így is a világon.
Ha a csajnak tetszik a pali, adjon rá jeleket (szemezzen vele, mosolyogjon rá), de ne támadja le, hanem várja meg, amíg a srác kezdeményez.
Ha meg olyan hlye, hogy ezek után sem mer kezdeményezni, azért meg nem kár.
Majd jön a következő! Ráértek még csalódni!
10/17 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ, de alapvetően kezdeményezhetne nálam, ha szimpi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!