Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szeretik ha a lányok kezdeményeznek?
A kezdemenyezest kulonbozokeppen lehet erteni es sztem azt is sokan felreertik h a sracnak kell csinalni mindent.
Ha pl ott ulsz egy szorakozohelyen ( lanykent)
Es megtetszik egy fiu akkor kezdemenyezhetsz ugy is h ramosolyogsz es ugy is h odamesz konkretan ahol o van es ratapadsz mint egy pioca
Ha nem vagy egy fullos csaj akkor a 2. esetben ritkan lesznek pozitiv elmenyeid.
Az elso esetben megadod a sracnak azt pluszt h legyen toke odamenni hozzad , mivel erzekelteted vele h bejon ( es megse vagy nyomulos👌)
Nyilvan ugy az elfogadottabb ( es sztem a jobb is) ha a csavo megy oda hozzad, viszont ha nem adsz neki pozitiv jelzeseket akkor valoszinuleg nem fog odamenni. A gondolatmenet alapjan nem mindent a fiu csinalt mert te is kivetted a reszed belole.
Viszont ha lanyok piocakent probalnak tapadni az az en szememben sokszor inkabb visszataszito
Igen, szeretik. Én például nagyon becsülöm is az ilyen lányt!
Ebből is látszik, ki az, aki tényleg komolyan gondolja az egyenjogúságot, és ki az, aki csak akkor hozakodik elő vele, amikor haszna van belőle.
Nekem is tetszene, semmi baj nincs ezzel :) Szerintem mindegy ki kezdeményez, nyilván az fog először lépni akinek először megtetszik a másik fél.
Úgy értem hogy pl. ha Te látsz egy fiút aki neked bejön, akkor ne arra várj hogy ő odamenjen hozzád, hanem nyugodtan lépj Te.
(Ha még mindig nem vagy ott, léphetsz többet is)
Szia kérdező,latom tiltottak a profilod
Szeretnélek megismerni,ha újra regisztrálsz,írj ŕam
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!